REKLAMI GEÇ

Beykoz: Tek isteğin puandı

Beykoz: Tek isteğin puandı

Teknik Direktör Ali Beykoz öğrencileri ile maç öncesi diyaloglarını paylaştı: “Öğrencilerimden tek istediğim 5 puandan kurtulmaktı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Kasım 2016 Perşembe, 10:56

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un başında çıktığı üç maçtan ikisini kazanan Teknik Direktör Ali Beykoz, Orhangazispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Takımın başına geldiğinde tüm öğrencilerinin çökmüş olduğunu söyleyen Beykoz, “Bu zor koşullar altında Darıca Gençlerbirliği maçına gittik. Ardından Play-off hattında olan Elaziz Belediyespor deplasmanı. Şimdi ise haftalardır lider olan Orhangazi. Önümüzde de zorlu bur süreç var. Ben öğrencilerime haftalık düşünüp yaşayacağımızı söyledim. Ortaya bir mücadele, direnç koymalıydık. Artık oyuncularım da inançlı. Güzel bir arkadaşlık grubu var. Benim yapacağım iş buydu. Önce kalplerdeki korkuyu yendik. Görüyorsunuz artık goller de atıyoruz” dedi.

Öğrencilerinin kendisine kolay gol yemekten duydukları rahatsızlığı ilettiğini de söyleyen Beykoz, “Gol yiyeceğiz derseniz, yersiniz. Neyse ki bu düşünceyi de üzerimizden attık. Maç öncesi öğrencilerimden tek şey istedim. Bizi bu 5 puandan kurtarın dedim. 6 olsun dedim, 8 oldu. Artık ikili rakamlara çıkmalıyız. Orduspor deplasmanından da üç puanla döneceğimize inanıyorum” dedi.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ SORULDU
Teknik Direktör Beykoz yaptığı oyuncu değişiklikleri ile doğrudan skoru değiştirmeyi başarırken bu soru maç sonunda kendisine yöneltildi. Kurt teknik adam; “Bu galibiyet tüm oyuncularımın katkısı ile olmuştur. Her öğrencimin mücadelesi ve gayreti vardır. Elbette biz de takıma artı gücü kazandırmak için zamanı bekledik. Ali’yi geçen maçta oyuna sonradan dahil etmiştim. O da golünü atıp skoru değiştirmişti. Bu maçta önceki maça göre daha geç oyuna aldım. Önemli olan girdikten sonra iş yapması. O bunu iyi yapıyor. Burada bizim için değerli olan oyuna aldığımız oyuncunun katkı koyup koymadığıdır. Hepsi katkı sağladı. Biz mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Bize bir vebal yüklendi. Tüm hayatımız Denizli BBSK oldu. Takımla yatıp takımla kalkıyoruz. Bu takımdan başka düşünecek hiçbir şeyim yok” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..