REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE 23 FUTBOLCU TRANSFER ETTİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE 23 FUTBOLCU TRANSFER ETTİ

Yeni sezona yeni bir kadro yapılanması ile giren Denizli Büyükşehir Belediyespor 23 yeni futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 1 Eylül 2015 Salı, 13:13

Bu sezon Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın talimatı ile bütçesini daraltan Denizli Büyükşehir Belediyespor kadrosunda geçen yıldan kalan sadece üç futbolcu bırakarak yeni transfer hamlesi başlattı.

Kırmızı beyazlılar dün sona eren transfer döneminde 23 yeni futbolcu ile sözleşme imzalayarak bu sezon 27 kişiden oluşan bir kadro oluşturdu.

Asbaşkan Akın Çelik önderliğinde yürüyen transfer çalışmalarında Gaziosmanpaşa’dan Murat Sarı, Denizlispor’dan Ogün Karakaya, Amaç Ulaş Bayram, Fatih Soyatik, Alperen Yazıcı, Mustafa Tahran, Tavşanlı Linyitspor’dan Hasan Demir, Ahmet Yakak, Yücel Yıldırım, Kızlcabölükspor’dan Ahmet Aydın, Semih Ceylan, Çağlayan İrece, İsmail Baydil, Hüseyin Ateş, Yeşil Bursa’dan Mustafa Murat Uslu, Bugsaşspor’dan Bahadır Erol, Pamukkalespor’dan Atakan Koçyiğit, Kahramanmaraş Belediyespor’dan Samet Kumbaşı, Akhisar Belediye’den Ahmet Çiçek, Çatalcaspor’dan Muhammet Yılmaz, Sakaryaspor’dan Umut Pusat ve Bayburt Özel İdare’den Orçun Selduman’ı renklerine kattı. Kırmızı beyazlılar bu süreçte Serdar Aygündüz’ü profesyonel yaparken Şahin Şafakoğlu, Eren Kurtulmuş, Hüseyin Erçelik ve Ali Helvacı ile de sözleşme yeniledi.

YAŞ ORTALAMASI 23 OLDU
Daha çok genç isimlerle yola devam etme kararı alan kırmızı beyazlılarda yaş ortalaması ise 23 oldu. 3. Lig 2. Grup’ta Teknik Direktör Hakan Dolutaş ile yoluna devam eden Denizli Büyükşehir Belediyespor tüm grupların en genç takımlarından biri olarak dikkat çekti.

YOL HARİTAMIZI ÇİZDİK
Yeni sezon öncesi Denizli’deki futbol otoriteleri ile görüşerek bir yol haritası belirlediklerini söyleyen Asbaşkan Akın Çelik, “Denizli futbolunun içinden çıkmış genç yetenekleri,Denizli futbolunun tecrübeli isimlerini ve bu liglerde oynamış bize katkı sağlayacak futbolculardan oluşan bir kadro kurduk. Genç ve dinamik oyuncularla birlikte bu tecrübeli oyuncuların kalitesini bir araya topladık. Yeni bir takım ve bütün oyuncular ilk defa bir aradalar. teknik kadromuz kadronun sisteme uyum sağlaması için Çalışıyor bu da biraz zaman alabilir. Bu zamanı en kısa süreye çekmek için de elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Çelik transfer döneminde Denizli takımlarının büyük katkı sağladığını belirterek, “5’er transfer yaptığımız Denizlispor ve Kızılcabölükspor ile Pamukkalespor, Telekomspor yönetici ve teknik kadrolarına teşekkür ediyoruz. Hem Denizli futboluna yeni isimler kazandırmak hem de Denizli adını başarı ile temsil etmek için mücadele ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..