REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA BÜYÜK SEVİNÇ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DA BÜYÜK SEVİNÇ

Elaziz Belediyespor’dan sonra Orhangazispor’u da deviren kırmızı beyazlılar maç sonu galibiyeti saha ortasında sevinç yumağı oluşturarak kutladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Kasım 2016 Perşembe, 09:35

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 10 haftalık kötü gidişine Teknik Direktör Ali Beykoz önderliğinde Elazığ deplasmanında son veren Denizli Büyükşehir Belediyespor, kendi evindeki galibiyetten sonra büyük sevinç yaşadı.

Elaziz Belediyespor karşısında Ali Helvacı’nın tek golü ile gülen kırmızı beyazlılar hafta içindeki maçta Orhangazispor karşısında yine Helvacı’nın iki sayısı ile 2-0 kazanmasını bildi.

Uzun süredir sıkıntılı dönem geçiren kırmızı beyazlılarda bu stresin galibiyete yansıması da farklı oldu. Futbolcular 2-0 kazanılan maçın ardından Doğan Seyfi Atlı Stadı’nın zemininde sevinç yumağı oluştururken, şarkılar söyleyerek galibiyeti kutladı.

Yönetimin iki kurmayı asbaşkanlar Mehmet Teke ve Akın Çelik de maç sonunda önce birbirlerine sarılarak galibiyeti kutladı, daha sonra futbolcuların sevinç yumağında yer aldı. Teknik Direktör Ali Beykoz da haklı sevincini yardımcıları ile paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..