REKLAMI GEÇ

Büyükşehir her şeyi yaptı

Büyükşehir her şeyi yaptı

Ara transfer döneminde önce Denizlispor’un kapısını çalarak forma şansı bulamayan futbolculara şans tanımak isteyen Büyükşehir Belediyespor olumsuz yanıt aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Ocak 2016 Pazartesi, 13:39

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta sezonun ilk yarısını sıkıntılı tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da takviye planları yönetimi harekete geçirdi.

Kırmızı beyazlı yönetim Denizli altyapısından yetişen gençlere daha fazla şans tanımak adına ilk olarak Denizlispor’un kapısını çaldı.

Yeşil siyahlıların bu sezon kiralamak istediği oyuncular ile görüşmek için Başkan Mustafa Şavluk ve Teknik Direktör Ali Yalçın’dan ‘olur’ alan kırmızı beyazlı kurmaylar eksik mevkilere ihtiyaç olan Fatir Çakır ve Muhammet Emel ile masaya oturmak istedi.

Kastamonuspor’un kanca attığı Fatih Çakır kırmızı beyazlıların teklifini reddederken genç Muhammet Emel ise 3. Lig’de oynamak istemediğini söyleyince kırmızı beyazlı kurmaylar rotayı şehir dışına çevirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor ikinci başkanı Akın Çelik, Denizlispor’un transfer görüşmelerinde büyük kolaylıklar sağladıklarını belirterek, “Hem başkan Mustafa Şavluk ve ikinci başkan Mehmet Ekizler hem de Teknik Direktör Ali Yalçın bize transfer görüşmelerinde büyük kolaylık sağladı. Devre arasında takviye yapmak istiyoruz ve önceliğimiz Denizli altyapısından yetişen futbolcular. Yaptığımız görüşmelerden maalesef sonuç alamadık. Bize önerilen diğer futbolcuların ise pozisyonları zaten doluydu, o bölgelerde transfere ihtiyacımız yoktu. Hiçbir genç futbolcuyu alıp kenarda oturtmak istemiyoruz” dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğüne de değinen Çelik, “Teknik Direktörümüz Kenan Atik bize hangi bölgelere takviye istediğine ilişkin bilgi verdi. İki forvet transferi yaptık. Stoper, ön libero ve sol açık oyuncusu transfer etmek istiyoruz. Büyük bütçelerle oyuncu transfer etmeyeceğiz. Bütçemize uygun seçenekleri değerlendireceğiz. Şartlar bizi zorlarsa elimizdeki kadro ile lige devam ederiz” dedi.

Kırımızı beyazlılar yeni yıl izninin ardından bugün topbaşı yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..