REKLAMI GEÇ

Büyükşehir umudunu koruyor

Büyükşehir umudunu koruyor

Evinde lider Etimesgut Belediye’den puan koparan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Kenan Atik oynanan futboldan memnun.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Ocak 2016 Pazartesi, 09:00

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizli Büyükşehir Belediyespor umudunu koruyor.

Kırmızı beyazlılar ikinci yarısına iyi başlayamadıkları ligde lider Etimesgut Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak puanını 22’ye çıkardı.

Zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Teknik Direktör Kenan Atik alınan bir puanın çok önemli olduğunu belirterek, “Ligin ikinci yarısında hep zirve mücadelesi veren takımlarla karşılaştık. Orhangazi ve Adliyespor maçlarında çok kötü mağlubiyetler aldık. Bu yenilgilerin ardından alınan bir puan bizim için çok önemli” dedi.

Lider karşısında kaybetmemenin takıma moral verdiğinin de altını çizen Atik, “Geleceğe umutla bakıyoruz. Üç haftadır iyi futbol oynuyoruz. Gol konusunda sıkıntılar yaşadıysak da bu hafta gol sorunumuzu da çözdük. Son üç haftada ortaya koyduğumuz performans beni tatmin etti. Yeni oyuncuların kondisyon durumları üst seviyeye gelmeye başladı. Onları da kullanmaya başladık. Kadro derinliğimiz oluştu. Takım içinde rekabet başladı. İleriki haftalarda bu rekabetin takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum” dedi.

Hafta sonunda alt sıraları yakından ilgilendiren Payasspor maçına çıkacaklarını da kaydeden Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kenan Atik, “Bu maç bizim açımızdan son derece kritik bir maç.  Puan olarak altımızdaki takımlara karşı avantajlı durumdayız. Bu avantajı kaybetmek istemiyoruz. Rakip bir an önce alt sıralardan kurtulmak için mücadele ediyor. Çok zor bir maç olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..