REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİR ZORLU VİRAJDA

BÜYÜKŞEHİR ZORLU VİRAJDA

Ligde istediği sonuçları alamayan Denizli BBSK, önümüzdeki 5 hafta birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacak.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Ekim 2016 Cuma, 14:44

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 7 haftada iki teknik direktör eskiden Denizli Büyükşehir Belediyespor zorlu Sakaryaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırmızı beyazlılar hafta sonundan itibaren zorlu bir viraja giriyor. Grubun önemli takımları Sakaryaspor, Darıcaspor, Elaziz Belediyespor, Orhangazispor ve Orduspor ile art arda karşılaşacak olan Denizli temsilcisi özellikle iç sahadaki maçlarda puan kaybetmek istemiyor.

Teknik Direktör Beyhan Çalışkan’ın görevi bırakmasından sonra teknik adamlar Gökhan Kaynak, Faruk Işık, Ümit Noyin ve Zinnur Hoşsöz ile hazırlıklarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyespor son çalışmasını maçın oynanacağı Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yaptı.

Kırmızı beyazlı teknik ekip ve futbolcular zorlu Sakaryaspor maçından üç puan çıkarmanın hesaplarını yaparken Barış sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Büyükşehir Belediyespor’da asbaşkan Mehmet Teke ligin daha da zorlaşacağını belirterek, “Kendi sahamızda rakip kim olursa olsun puan kaybı yaşamak istemiyoruz. İyi bir kadroya sahibiz. Takım ciddi sıkıntılar yaşadı ama kendini toparlıyor. Bir galibiyet hem öz güvenin yerine gelmesi hem de moral olarak bize çok iyi gelecektir” diye konuştu.

Asbaşkan Akın Çelik ise “Ligde kolay maç yok. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Sahaya çıkıp iyi futbol ile üç puanı almak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..