REKLAMI GEÇ

BÜYÜKŞEHİRİN AKADEMİ TAKIMLARI DERBİDE GÜLEN TARAF

BÜYÜKŞEHİRİN AKADEMİ TAKIMLARI DERBİDE GÜLEN TARAF

Akademi Ligi yerel heyecanında, gülen taraf Denizli Büyükşehir Belediyespor oldu. Kırmızı beyazlılar, rakibi Denizlispor’u U14’lerde 1-0, U15’lerde ise 2-0 yenerek, gülen taraf oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Nisan 2015 Pazartesi, 12:20

Akademi Ligi U14 Ege Grubu 28.hafta maçında Denizli Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor’u 1-0 yendi. Sarayköy ilçe Stadı’nda oynanan karşılaşmanın tek golünü 34.dakikada kornerden gelen topta kafa ile Utku Akan,attı. Golcü Utku, gol sayısını 14’e çıkardı. Bu galibiyetle puanı 54 olan kırmızı beyazlılar 3.sırada yer alırken, zirve takibini sürdürdü. Ligin ilk yarısında ki maçı Denizli BBSK, 2-1 kazanmıştı.

06042015_akademi_ic

Diğer maçta, Denizli Büyükşehir Belediyespor U15 takımı, Denizlispor’u 2-0 yendi. İlk yarısı 0-0 biten maçta, goller 2.yarı geldi. Denizli BBSK, Cenk Berk Aksoy’un 42 ve 68.dakikalarda ki golleriyle sahadan, 2-0 galip ayrıldı. 13.hafta oynanan ilk yarıda ki maçı da, Denizli BBSK 2-1 kazanmıştı. Denizli Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Metin Karakurt ve Akın Çelik ile BBSK Akademi Ligleri Genel Koordinatörü Aliksan Urcanlı, her iki karşılaşmayı da izlediler. Karakurt ve Çelik, maçların  sonunda futbolcuları  ve antrenörleri tebrik edip, kutladılar ve sevinçlerine ortak oldular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..