REKLAMI GEÇ

Büyükşehirin antrenmanında kemik sesleri

Büyükşehirin antrenmanında kemik sesleri

Maltepe maçı hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir’de futbolcuların hırsı teknik heyeti sevindirdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 8 Nisan 2015 Çarşamba, 11:45

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta zirveyi mucizelere bırakan Denizli Büyükşehir Belediyespor, play-off’a avantajlı girmek için çabalıyor. Ligde Çankırı ve 4 Eylül yenilgilerinin ardından evinde Arsinspor’u geçerek moral bulan kırmızı beyazlılar gözünü Maltepespor maçına çevirdi. Play-off hedefini kovalayan rakibine konuk olacak Denizli Büyükşehir Belediyespor’da tüm takım galibiyete şartlandı.

DÜN TOPBAŞI YAPTILAR
Teknik Direktör İbrahim Çelik’in bir gün izin verdiği kırmızı beyazlılar dün Gümüşler Sahası’nda haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. İdmana düz koşu ile başlayan kırmızı beyazlılar daha sonra 10’a 3 çalıştı. Arsinspor maçında forma giyen oyuncularını ayırarak düz koşuya devam ettiren Çelik takımın kalan bölümü ile yarı alanda hücum ve savunma organizasyonları çalıştı. Bu çalışma 20 dakika sürdü.

ÇİFT KALEDE BÜYÜK ÇEKİŞME
Daha sonra takımı ikiye bölerek yarı sahada çift kale maç yaptıran Çelik öğrencilerinin hırs ve isteğinden memnun kaldı. Zaman zaman sert müdahalelerin yaşandığı çift kalede turuncu yelekli takım yeşil yelekli takıma 4-2 kaybetti. Çift kalede kaptan Süleymkan Varlık joker oyuncu olarak görev aldı.

HER MAÇ FİNAL
Kırmızı beyazlıların teknik direktörü İbrahim Çelik geride kalan 5 maça final havasında çıkacaklarını belirterek, “Biz her maça üç puan için çıkacağız. Maltepespor hedefi olan zorlu bir deplasman. Oradan üç puanla döneceğimize inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ANIL   -  Bağlantı 9 Nisan 2015, 10:17

Kritik maçları hep kaybetti. Bir cacık olmaz bu takımdan. 2 sene sonra Denizli-B.B.S.-K.bölük 3 bir derbi maçları oynar bu gidişle. Yazık çok yazık.