REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BBSK 1 GÖLCÜKSPOR 2

DENİZLİ BBSK 1 GÖLCÜKSPOR 2

Denizli Büyükşehir Belediyespor evinde Gölcükspor’a kaybetti. Hakem Kadir Sağlam ve her fırsatta kendini yere atan Gölcüksporlu futbolcular sporseverleri çıldırttı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 21 Aralık 2014 Pazar, 16:11

Denizli Büyükşehir Belediyespor evinde Gölcükspor’u ağırladı. Futbolseverler için resmen bir eziyete dönen maçta konuk ekip 2 şık golle kazanmasını bildi. Maçın orta hakemi Kadir Sağlam özellikle ilk yarıda Denizli Büyükşehir Belediyespor aleyhine ikinci yarıda ise her iki takım aleyhine verdiği kararlarla herkesi çıldırttı. Yardımcı hakem Hamdi Tontu ise neredeyse hiçbir pozisyonda doğru bayrak kaldırmayarak maçı mahvetti. İlk yarıda kırmızı beyazlı ev sahibinin İlker ile bulduğu golü ofsayt gerekçesi ile iptal eden hakem ikilisi maçın kaderini etkiledi. Pozisyonun dönüşünde ise Büyükşehir Belediyespor kalesinde golü gördü.
Maçın ilk bölümünden itibaren kendilerini sürekli yere atan Gölcüksporlu futbolcular, hafif faullerde bile aşırı tepki gösterdi, hakeme hemen her pozisyonda itiraz etti ama ihtarla cezalandırılmadı. Hakem Kadir Sağlam aynı hoşgörüyü Denizli Büyükşehir Belediyespor lehine ise hiç göstermedi.

DENİZLİ BBSK 1 GÖLCÜKSPOR 2
STAT: Doğan Seyfi Atlı
HAKEMLER: Kadir Sağlam, İsmail Yılmaz, Hamdi Tontu
DENİZLİ BBSK: Erman Öztürk, İlyas Ekiz, Efşan Geçgin, Şahin Şafakoğlu, Önder Akdağ, Uğur Ayhan (83′ Ali Helvacı) Rıdvan Aykan, Fazlı Ayan (80′ Ahmet Tüzün) İlker Avşar, Mehmet Mert Özkaptan, Aziz Kızılgün
GÖLCÜKSPOR : Gökhan Yenigün, Gökhan Açıkgez, Ensar Çetinkaya, Macit Arabacı, Savaş Doğan, Okan Aslan, Sezgin Bektaş (75′ Niyazi Nayernazlı) Oğuzhan Demirer (89′ Serkan Esen), Aykut Çift, Cemal Doğu (84′ Emre Kürküt) Yeldar Yamaç
GOLLER: 13′ Yeldar, 87 Emre (Gölcükspor) 58′ Mehmet Mert Özkaptan
SARI KARTLAR: Macit, Gökhan Açıkgöz (Gölcükspor) Efşan, Önder, Uğur, Aziz (Denizli BBSK)

MAÇTAN DAKİKALAR
13′ Sezgin kullandığı serbest vuruşta topu ceza sahasına gönderdi. Topu iyi takip eden Yeldar kafa ile meşin yuvarlağı ağlara gönderdi 0-1.
16′ Oğuzhan’ın ceza sahası dışından vurduğu sert şutta top direkten döndü.
54′ Cemal’in ceza sahası içinden vurduğu top üstten auta çıktı.
58′ Önder kullandığı korner atışında top defanstan dönüp yine önüne düştü. Önder yine ceza sahasına ortaladı. Şahin’in kafasından seken topu Mehmet Mert arka direkte kafa ile ağlara gönderdi. 1-1.
68′ Aykut’un penaltı noktasından vurduğu sert şutu kaleci Erman kornere çeldi.
72′ Aykut, ceza sahası içinden vurduğu sert şutu kaleci Erman çeldi.
85′ İlyas uzun taç atışında İlker topu arka direğe taşıdı. Ali Helvacı’nın sert şutu kaleci de kaldı.
87′ Yeldar’ın ara pasına hareketlenen Emre plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-2
92′ Aziz penaltı noktasından vurduğu şutu kaleci çıkardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..