REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor, Nazilli’yi 2-0 yendi

Denizli Belediyespor, Nazilli’yi 2-0 yendi

3. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda sezonun ikinci hazırlık maçını oynayan Denizli Belediyespor, rakibini Emre ve Hüseyin’in attığı 2 şık golle devirdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Ağustos 2008 Cuma, 00:00

Bu sezon ilk kez 2. Lig’de mücadele edecek olan Denizli Belediyespor hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Davraz Kampı öncesi 3. Lig’de bu sezon şampiyonluğa oynayacak olan Nazilli Belediyespor ile karşılaşan kırmızı- beyazlılar, hazırlık maçları serisinin ilk galibiyetini de almış oldu.

22 oyuncu da oynadı

Genelde Denizli Belediyespor’un üstünlüğü ile sona eren maçta, Denizli Belediyespor 90 dakika içinde 22 oyuncusuna yer verdi. Takımın daha yeni oluşturulmaya başlanması sıkıntısının dışında, başka bir problemin olmadığı Denizli Belediyespor’da, oyuncular formayı kapmak için birbirleriyle adeta yarış ediyor.

Davraz Kampı’nda 6 maç oynanacak

Bu maçta oyuncularının performanslarını görme fırsatı yakalayan teknik heyet, eksik ve fazlalıkları görme fırsatı yakaladılar. Bu tür maçların yeni oyuncuların performansını görme açısından çok önemli olduğunu söyleyen Teknik Direktör Hakan Dolutaş, “Bu maçlar elbette çok önemli. Takıma yeni katılan oyuncularımızın ne yapabileceklerini, hangi mevkilerde daha başarılı olabileceklerini görme açısından iyi bir maç oldu. Maçta bütün oyuncularımıza yer verdik. Onlarda ellerinden geleni yaptılar. Şimdi önümüzde DavrazKampı var. Burada Alanya, Fethiye ve Van Belediyespor ile 6 maç oynayacağız. Burada takımı yavaş yavaş oluşturmaya başlayacağız. Her futbolcumuz açısından Davraz Kampı çok önemli. Zaten antrenmanlarımız da çok ağır geçiyor. Takıma yükleme de yapıyoruz. Bu yüzden takım yorgun düştü, ancak yine de çocuklar bu maçta çok iyi oynadılar” dedi.

‘Hedef, ligde kalmak’

Maçı değerlendiren Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, “Sonuç bizim için önemli değil. Önemli olan oyuncularımızın durumunu görmekti. Bu tür hazırlık maçları lig başlayıncaya kadar devam edecek. Teknik heyetimiz de takımı lige hazır hale getirebilmek için çaba harcayacak. Bizim ilk kez oynayacağımız 2. Lig’de hedefimiz ligde kalmak olacak. Bir de ligde iyi top oynamak. Hedef bu” dedi.

Yeni stat için düğmeye basıldı

Doğan Seyfi Atlı Stadı için de açıklamalar yapan Eraslan, “Daha önce çektirdiğimiz fotoğrafları, gerekli olan yerlere gösterdik. Doğan Seyfi Atlı Stadı’nın nasıl bir stat olduğunu federasyon yetkililer de gördü. Biz stadın projelerini hazırlattık. Kısa bir zaman sonra çalışmaya başlanacağını inanıyorum. Amacımız Denizli’ye 2. Lig maçlarına yakışır 3 bin oturma kapasiteli bir stat yapmak. Maçları oynayacağımız yer olarak ise kesin bir şey yok. Bu konuda Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek, bizlere yardımcı olacaktır” dedi.

                      

                        

                      

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..