REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞKANINA GİDİYOR

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞKANINA GİDİYOR

Alınan kötü sonuçlardan sonra morali bozulan ve istifa girişiminde bulunan Başkan Uzunoğlu haftalar sonra takımı izleyecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 19 Kasım 2016 Cumartesi, 14:28

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta zor günleri geride bırakan Denizli Büyükşehir Belediyespor, Orduspor deplasmanında başkanının gönlünü alacak.

Sezon başından beri üç hoca değiştiren kırmızı beyazlılar üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle Başkan Rüşan Uzunoğlu’nun da tepkisini çekmiş, takımı antrenmanlarına gitmeyerek cezalandırmıştı.

Son olarak Sakaryaspor karşısında Denizli’de alınan 2-0’hlık yenilgiden sonra istifa ettiğini duyuran Başkan Uzunoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın isteği üzerine görevine devam kararı almıştı. Yine de son üç haftayı takımdan ayrı geçiren Uzunoğlu, stresli  ortamdan uzaklaşmak için Samsun’da dinleniyordu.

Kırmızı beyazlıların bu hafta bir başka Karadeniz kentine rakip olması Başkan Uzunoğlu’nun da takımı affetmesi için fırsat oldu. Uzunoğlu’nun Oürduspor deplasmanında tribündeki yerini alarak takıma destek olacağı öğrenildi. Kırmızı beyazlı futbolcular ise haftalar sonra başkanlarına puanlar hediye etmek istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..