REKLAMI GEÇ

DENİZLİ GENÇLİK’TEN İZMİR BÜYÜKŞEHİR’E GEÇİT YOK 3-1

DENİZLİ GENÇLİK’TEN İZMİR BÜYÜKŞEHİR’E GEÇİT YOK 3-1

Denizli’nin Sultanları seyircisi önünde geriye düştüğü maçta, İzmir Büyükşehir engelini 3-1’lik sonuçla aşarak galibiyet serisini sürdürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Şubat 2016 Pazartesi, 10:29

Bayanlar Voleybol 3. Lig 1. Grupta mücadele eden  Denizli Gençlik, 18. hafta maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Maçın Sevgililer Gününe denk gelmesi ile maç öncesi sahada ve tribünlerde güzel görüntüler yaşandı.

Maç öncesi sporcular taraftarlara karanfiller dağıttı. Haftalardır takımın başarısı için fazla mesai yapan Denizli Gençlik Antrenörü Mehmet Oban, maç öncesi tribünde bulunan eşi Gamze Oban’a çiçek verdi.

Hafta içi Denizli Gençlik yöneticileri ve sporcularının ziyaret ettiği ve galibiyet sözü verdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, maça gelerek Sultanlara destek oldu. Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Kulüp Başkanı Tamer Besim’le birlikte maçı izleyen Başkan Zolan’a, takım kaptanı Gamze Taş çiçek takdim etti.

Maçın ilk setinde rakip takımın servis hatalarından gelen sayılarla ilk teknik molaya Denizli temsilcisi 8-4 önde girdi. Mola dönüşü toparlanan İzmir BŞB. Sette dengeyi yakaladı ve 26-24 üstünlükle ilk seti önde tamamladı.

İkinci sette oyunun kontrolünü elinde tutan Denizli Gençlik 25-19 ile maçta dengeyi yakaladı. Nefes kesen üçüncü set 25-23 Denizli üstünlüğü ile tamamlanırken, fazla direnci kalmayan konuk ekip dördüncü sette erken teslim oldu ve bu seti de Sultanlar 25-12 kazandı.

İzmir Büyükşehir karşısında sahadan 3-1 galip ayrılan Denizli Gençlik’te Antrenör Mehmet Oban, haftayı 3 puanla tamamladıkları için mutlu olduğunu söyledi. Hedefe giden yolda kalan bütün maçların final havasında olduğunu belirten Oban, maçın umduklarından daha zor geçtiğini, geriye düşmelerine rağmen sporcularının puan kaptırmadan maçı çevirmeyi başardığını söyledi.

Karşılaşma boyunca yerine oturmayan ve taraftarı hareketlendiren isim olan Denizli Gençlik Asbaşkanı Ali Çelebi, zor bir maçtan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Taraftara ve maça gelerek takıma moral veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür eden Çelebi, takıma 2. Lig yolunda sonuna kadar güvendiklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..