REKLAMI GEÇ

DOĞAN SEYFİ ATLI STADI’NDA KARDEŞ KAVGASI

DOĞAN SEYFİ ATLI STADI’NDA KARDEŞ KAVGASI

Denizli’nin iki takımı Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. Maç içinde ciddi gerginlikler yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Eylül 2015 Çarşamba, 18:58

Spor Toto 3. Lig’de Denizli’yi temsil eden Kızılcabölükspor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Kupası ilk tur maçında karşı karşıya geldi.

Kızılcabölükspor ilk yarıda Burak Gökbel ve Hakan Akman’ın golleri ile öne geçerken Denizli Büyükşehir Belediyespor ikinci yarıda Hasan Demir ve Umut Pusat’la skoru eşitledi ve maçı uzatmaya götürdü.

İlk uzatma bölümünde Hakan Akman tekrar sahne alarak takımına tur atlatan golü kaydetti.

Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiremeyen Denizli Büyükşehir Belediyespor, Kızılcabölükspor karşısında çok daha iyi bir oyun ortaya koydu. Maçın ikinci uzatma devresinde yorulana kadar kırmızı beyazlılar oyunda ağırlığı olan taraftı.

Fakat Türkiye Kupası mücadelesinde sahada futboldan çok futbolcuların birbirileri ile tartışmaları vardı.

Her iki takımın da as kadro ile sahne alarak kupada ilerlemek istediklerini gösterdiği maçta, sert müdahaleler, hakem kararları sonrası yaşanan tartışmalar sıkça yaşandı.

Kızılcabölükspor’un kalecisi Mehmet Doğan’ın oyunu soğutma girişimlerine maçı seyredenler sık sık tanık olurken, her iki takım futbolcularının da aşırı hırslı oldukları gözlendi.

Karşılaşmaya damga vuran ise maçın orta hakemi Deniz Gültekin oldu.

Genç hakemin hemen hemen verdiği tüm kararlara itiraz edildi, tartışma konusu oldu. Özellikle Kızılcabölükspor adına verdiği penaltıda kaleci Ogün Karakaya’ya net bir faul varken penaltı noktasını işaret edince hem saha içindeki kırmızı beyazlı futbolcuların, hem ısınan futbolcuların hem de yedek kulübesinin tepkisini çekti.

Verdiği kararlarla her iki takımın teknik direktörlerini de çileden çıkaran hakem Deniz Gültekin tam 7 sarı kart göstermesine karşın saha içinde disiplini de sağlayamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..