REKLAMI GEÇ

Dün imza attı bugün ayrıldı

Dün imza attı bugün ayrıldı

Büyükşehir Belediyespor’da sürpriz ayrılık. Hazırlık maçlarında oynayan ve hafta sonundaki maçın kadrosuna alınan yeni transfer, takımdan ayrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Ocak 2016 Salı, 11:42

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da sürpriz ayrılık. Kırmızı beyazlıların Menemenspor’dan transfer ettiği 21 yaşındaki Fevzi Can takımdan ayrıldı.

Yaklaşık 10 gündür Denizli Büyükşehir Belediyespor ile antrenmanlara çıkan ve hazırlık maçlarında oynayan  Fevzi Can’ın ayrılmasına neden olay ise Yeni Bursaspor’dan gelen transfer teklifi. Ailesine daha yakın olmak isteyen futbolcu transfer teklifinden sonra kafasının karıştığını, verimli olamayacağını söyleyerek Teknik Direktör Kenan Atik’ten izin istedi. Atik de genç öğrencisine izin verdi ve futbolcu ile yapılan sözleşme karşılıklı feshedildi.

Hafta sonunda Orhangazispor ile zorlu bir lig maçına çıkacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da kadroya girmesine kesin gözle bakılan isimlerin başında Fevzi Can geliyordu. Hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performans ile teknik ekipten tam not olan ganç oyuncunun ayrılığı zorlu maç öncesi Kenan Atik’in de planlarını bozdu.

Futbolcusunun ayrılışına ilişkin, “Vedalaştık ayrıldık. Kendini tam olarak sahaya veremeyecekse kalmasının hem bize hem futbolcuya bir faydası olmazdı. Biz önemli bir transferi kaybettik artık yeni bir transfer yapıp yolumuza devam edeceğiz. Önümüzde zorlu bir maç var. Tamamen bu maça kilitlendik. Fevzi kalsaydı bu maçta forma giyecekti” diye konuştu.

Futbolcu kamp dönemini Denizli BBSK’da geçirse de resmi sözleşmeye kısa süre önce imza atmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..