REKLAMI GEÇ

ESKİŞEHİR’DE PARLAYAN BADMİNTON KARMASI FİNALE ÇIKTI

ESKİŞEHİR’DE PARLAYAN BADMİNTON KARMASI FİNALE ÇIKTI

Anadolu Yıldızlar Ligi’nde yarı final maçları Eskişehir’de gerçekleşti. Denizli Karması yenilgisiz finale çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Mart 2017 Cuma, 15:10

Spor Genel Müdürlüğü tarafından üç yıldır uygulanan “Anadolu Yıldızlar Ligi”, kısa adıyla Analig projesi kapsamında düzenlenen Badminton yarı final yarışmaları 23-26 Mart 2017 tarihlerinde Eskişehir’de düzenlendi. Tüm rakiplerini yenilgisiz geçerek üst tura yükselen Denizli Karması, finallerde şampiyonluk için mücadele verecek.

DENİZLİ KARMASI RAKİP TANIMADI
Finale giden yolda zorlu rakiplerle karşı karşıya gelen Denizli Karması, Manisa’da oynanan grup karşılaşmalarında Manisa ve Muğla karmasını zorlanmadan geçmesini bildi. Bilecik’te yapılan çeyrek final müsabakalarında da Kütahya, Afyon ve Balıkesir temsilcilerini geçmeyi başaran Denizli Karması, Eskişehir’deki yarı finalde Kahramanmaraş, İstanbul (Avrupa) ve Bursa karmasını geçerek namağlup olarak finallere yükseldi.

FİNALLER AMASYA’DA
Analig’de finale yükselerek önemli bir başarıya imza atan Badminton Denizli Karmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Ahmet İbanoğlu tebrik etti. 2003-2004-2005 doğumlu sporculardan oluşan Badmintoncular, 19-21 Mayıs 2017 tarihlerinde final maçları için Amasya’nın yolunu tutacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..