REKLAMI GEÇ

FİLEDE SULTANLAR TİRE BELEDİYE’Yİ DE DEVİRDİ 3-2

FİLEDE SULTANLAR TİRE BELEDİYE’Yİ DE DEVİRDİ 3-2

Voleybol 3. Liginde zirveye oynayan iki takımın her saniyesi müthiş bir çekişmeye sahne olan maçında, Denizli Gençlik Hizmetleri Tire Belediyespor’u 3-2 yendi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Ocak 2016 Pazartesi, 15:50

Voleybol 3. Liginde haftanın maçı Pazar günü Denizli’de oynandı. Denizli Gençlik Hizmetleri ile Tire Belediyespor Bayan Voleybol takımları arasında oynanan maç, Merkez Spor Salonunda dolu tribünler önünde oynandı. Maçı ev sahibi ekibin Başkanı Tamer Besim ile Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve ev sahibi ekip yönetim kurulu tam kadro izledi.

Devre arasında yaptığı transferlerle 2. Lig hedefini güçlendiren Denizli temsilcisinde Antrenör Mehmet Oban, sahaya sürdüğü kadroda yeni transferlere de yer verdi. İki takım içinde büyük önem taşıyan maça her iki tarafta temkinli başladı. Başa baş geçen ilk seti 25-21 Tire ekibi aldı.

Tribünleri dolduran taraftarın müthiş desteğiyle ikinci sete başlayan Denizli’nin Sultanları ilk teknik molaya 8-3 üstünlükle girdi. Set sonunda 25-16 ile durumu eşitleyen takımımız, üçüncü seti de 25-23 kazanmayı bildi. Dördüncü sete iyi başlayan Tire ekibi 25-23’lük skorla maçta dengeyi yakaladı ve tie break setine geçildi.

Son sete iyi başlayan Tire Belediyespor üst üste sayılarla farkı açtı. Molaya 10-6 geride giren Denizli Gençlik, mola dönüşü müthiş bir geri dönüşe imza attı. Etkili servisler ve smaçörlerin oyuna katkısı ile üstünlüğü yakalayan Denizli temsilcisi 15-13 set sonunda maçı 3-2 kazandı. Maç sonu büyük sevinç yaşayan voleybolcular, galibiyetin coşkusunu yönetim ve taraftarlarla birlikte kutladı.

Haftalardır bu maça hazırlanan Denizli Gençlik Hizmetlerinde galibiyetin mimarı Antrenör Mehmet Oban duygularını paylaştı. “Takımımız için Tire maçı çok büyük önem taşıyordu. Devre arasında hiç ara vermeden bu maçın hazırlıklarına başladık. Yeni aramıza katılan arkadaşlarımızla sadece birkaç antrenman yapabildik. Sahada herkes formasının hakkını verdi, müthiş konsantre oynadı. Çok güzel maç oldu. Tire ekibini de centilmence mücadelesinden dolayı kutluyorum. Pazar günü sahada galibiyete inanmış bir sporcu topluluğu, tribünlerde de alkışı hak eden bir taraftar vardı. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Voleybol takımında Başkan Tamer Besim, maç sonunda sahaya inerek teknik heyet ve sporcuları tek tek kutladı. İki takımında kalitesine yakışır bir maç olduğunu söyleyen Besim, ilk maçta olduğu gibi yine aynı skorla sahadan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Tribünleri dolduran ve takıma destek olan taraftarlara teşekkür eden Başkan Besim, play-off yolunda adım adım ilerlediklerini hedeflerinin bir üst lige yükselmek olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..