REKLAMI GEÇ

FİLENİN SULTANLARI ACARSPOR’U AĞIRLAYACAK

FİLENİN SULTANLARI ACARSPOR’U AĞIRLAYACAK

Üst üste aldığı galibiyetlerle zirve yarışında bende varım diyen Denizli’nin Sultanları, Pazar günü İzmir temsilcisi Acarspor takımını ağırlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Ocak 2016 Perşembe, 09:39

Türkiye Voleybol Bayanlar 3. Lig 1. Grubunda, 29 puanla 4. sırada bulunan Denizli Gençlik Hizmetleri voleybol takımı zirve takibini sürdürüyor. Son oynadığı maçta grubun en uzak deplasmanında Çanakkale Belediyespor ile karşılaşan Sultanlar, 3-1 lik galibiyetle evine dönmüştü.

Ligin ikinci yarısına 2 de 2 yaparak başlayan Voleybolcuların bu haftaki konuğu ise ligde son sırada bulunan İzmir temsilcisi Acarspor olacak. Hazırlıklarını Antrenör Mehmet Oban nezaretinde akşam saatlerinde yaptığı çalışmalarla sürdüren Sultanların tek amacı galibiyet serisini sürdürmek.

Pazar günü Merkez Spor Salonunda saat 14.00’de başlayacak karşılaşmaya tüm sporseverleri davet eden Denizli Gençlik Hizmetleri Başantrenörü Mehmet Oban, bu maçı kazanıp yollarına kayıpsız devam etmek istediklerini söyledi. Geniş bir kadroya sahip olduklarını ve tüm oyuncularından bu maçta yararlanmak istediğini belirten Oban,  son maçın son düdüğüne kadar zirve yarışında yer alacaklarını söyledi.

Ara transferde yaptığı takviyelerle 2. Lig için iddiasını güçlendiren Denizli Gençlik Hizmetlerinde Kulüp Başkanı Tamer Besim,  Tire ve Çanakkale maçlarında alınan galibiyetler ve oynanan oyundan yönetim olarak memnun olduklarını söyledi. İç saha maçlarında taraftarın kendileri için itici bir güç olduğunu belirten Besim, şehirde oluşan sinerjinin takıma olumlu yansıdığını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..