REKLAMI GEÇ

Hakan Dolutaş skor istiyor

Hakan Dolutaş skor istiyor

Ligdeki üç maçta öğrencilerinin performansından memnun olan teknik Direktör Dolutaş, “İyi oynayana puan vermiyorlar. Artık bu oyunu skora yansıtmalıyız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Eylül 2015 Pazartesi, 17:14

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta Etimesgut Belediyespor deplasmanında 2-1 kaybeden Denizli Büyükşehir Belediyespor’un keyfi kaçtı. Orhangazi, Adliyespor ve son olarak Etimesgutspor maçlarında saha içinde iyi performans gösterdiklerini söyleyen Hakan Dolutaş, “İyi oyunu skora yansıtmalıyız. Artık tek başına iyi oyun beni memnun etmiyor” dedi.

Etimesgut Belediyespor maçın ilk saniyelerinde talihsiz bir şekilde geriye düştüklerini belirten Dolutaş, “Oyunakötü başladık. Özellikle ilk 25 dakika iyi değildik. İlk golden sonra karşılık verdik. Ataklar geliştirdik golü de bulduk ama yine kısa süre sonra kalemizde ikinci golü gördük. İlk yarıda genel itibariyle iyi olmadığımızı söyleyebilirim. İkinci yarıda ise yedekten gelen oyuncularımızın da katkısı ile maça hakim olduk. Pozisyonlar ürettik ama golü bulamadık. Oyun olarak takımımın gösterdiği performanstan memnunum ama skordan memnun değilim.

Ligdeki üç maçımızda da maça hakim olan takımdık. Bu artık beni tatmin etmiyor. Skor üretip puanlar almamız lazım. En büyük eksiğimiz iyi oyunumuzu skora dönüştürememek” diye konuştu.

Hafta içinde Kızılcabölükspor ile Türkiye Kupası maçı yapacak olan kırmızı beyazlılarda Dolutaş, “Dostluk içinde centilmence geçeceğini düşündüğüm bir maç olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..