REKLAMI GEÇ

HEDEF 3’TE 3

HEDEF 3’TE 3

Süper Lig’de Göztepe’nin konuğu olacak Denizlispor’da kafile bugün yola çıkıyor. Sakat Kibong kadroda yer almayacak. Horozlar maç öncesi son çalışmasını bu akşam İzmir’de yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Ağustos 2019 Cuma, 11:12

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’na iyi bir başlangıç yaparak önce iç sahada son şampiyon Galatasaray’ı sonra deplasmanda Antalyaspor’u deviren Yukatel Denizlispor gözünü Göztepe maçına çevirdi.
Ligde galibiyet serisini üç maça çıkarmak isteyen yeşil siyahlılar zorlu maç için bu kentten hareket edecek. Karşılaşma yarın saat 21:45’te Bornova İlçe Stadı’nda oynanacak. Maçı Suat Arslanboğa, Cem Satman ve Mehmet Kısal hakem üçlüsü yönetecek.

Denizlispor kafilesi zorlu maç için bugün öğleden sonra tesislerinden uğurlanacak. Horozlar karayolu ile İzmir’e geçecek ve Swiss Otel’de konaklayacak. Maç öncesi horozlar son çalışmasını İzmir’de akşam saatlerinde yapacak.

Yeşil siyahlı kafilede Tolgahan Acar, Stachowiak, Oğuz Yılmaz, Sapunaru, Kerem Can Akyüz, Zakarya, Lopes, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Kadir Kurt, Murawski, Sedat Şahintürk, Aissati, Burak Çalık, Recep Niyaz, Barrow, Olcay Şahan, Sacko, Rodallega, Oscar Estupinan ve Mehmet Akyüz yer aldı.

Oynadığı iki lig maçında da asist yapan ve Antalyaspor maçında sakatlanan Kibong MBamba İzmir deplasmanına götürülmedi.
İzmir’e üç puan için gedecek olan yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Yücel İldiz kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

BAŞKAN ÇETİN: KAZANMAYA GİDİYORUZ
Sezonun ilk iki maçında kazanan Yukatel Denizlispor’da Başkan Ali Çetin, Göztepe karşısında da galip geleceklerini söyledi. Maç skorlarını önceden tahmin etmesi ile bilinen Başkan Çetin Göztepe maçının skoruna ilişkin değerlendirmede bulunmazken, “Lige iyi bir başlangıç yaptık. Galibiyet serisini üç maça çıkarmak istiyoruz. Zor bir deplasmana gidiyoruz ama sahaya kazanmak için çıkacağız. İyi bir takıma sahibiz. Haftalar ilerledikçe daha da iyi olacağız. Bu sezon hedefimizi ilk 5 olarak açıklamıştık. Bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..