REKLAMI GEÇ

“Helva” gibi tatlı

“Helva” gibi tatlı

Büyükşehir’in Helva lakaplı golcüsü son iki maçta sonradan girdiği oyunda galibiyeti getiren 3 golün altına imza attı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Kasım 2016 Perşembe, 10:11

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor, Ali Beykoz yönetiminde geleceğe umutla bakıyor. Kırmızı beyazlılar ligde üst sıralarda yer alan Elaziz Belediyespor ve Orhangazispor’u devirerek kendine geldi.

Her iki maçta da oyuna sonradan giren 25 yaşındaki golcü Ali Helvacı üç gol atarak galibiyetin mimarı oldu.

Bu sezon 12 lig maçında görev alan ve bu maçların sadece 5’nic ilk 11 gören Ali Helvacı, Teknik Direktör Ali Beykoz’un maçın ilerleyen bölümlerinde kullandığı silahı oldu.

Elaziz Belediyespor maçında oyuna 59’ncu dakikada giren ve 8 dakika sonra maçın tek golünü kaydeden Ali Helvacı, hafta içindeki Orhangazi maçında da benzer bir durum yaşadı.

Güçlü rakibi karşısında oyunu domine eden Denizli Büyükşehir Belediyespor, orhangazi defansının arasında boşluk bulmasına rağmen son vuruşlarda etkili olamıyordu.  Özellikle Özer Kutlu’nun sürekli markaj altında tutulması, istediği pasları alamaması skorun tıkanmasına neden olmuştu. Bu durumu gören Teknik Direktör Ali Beykoz iki oyuncu değiştirme hakkını kullanan rakibi karşısında 72’te Ali Helvacı’yı ve 75’te de Feyyaz Yaşar’ı oyuna aldı. İkilinin ürettiği ikinci pozisyonda Helvacı mükemmel bir son vuruşla golü yaptı. Maçın uzatma bölümünde bir kez daha sahne alan Ali Helvacı 90+1’de doğru zamanda doğru yerde yer aldı ve ikinci golü yaptı.

Karşılaşma sonunda konuşan Ali Helvacı; “Kazandığımız için çok mutluyum. Gol atmamdan çok kazanmamız önemliydi. Haftalardır kötü gidiyorduk. Bu gidişin yönünü değiştirmemiz gerekiyordu. Elaziz Belediyespor maçında iyi oyunla üç puanı almıştık. O maçın ardından galibiyet serisine başlamak istiyorduk. Galibiyet serileri deplasmanla başlar. Şimdi bu seriyi devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..