REKLAMI GEÇ

İbrahim Çelik: Rehavet yok!

İbrahim Çelik: Rehavet yok!

Ligin dibindeki Çankırıspor’a ilk devrede kritik 3 puan kaptıran Denizli Büyükşehir Belediyespor bu kez işi sıkı tutuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Mart 2015 Cuma, 14:08

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Denizli Büyükşehir Belediyespor hafta sonunda ligin dibine demirleyen Çankırıspor’u ağırlıyor. Ligin ilk yarısındaki maçta öne geçmesine rağmen puan alamayan kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör İbrahim Çelik bu kez işi sıkı tutuyor.

Rakiplerinin ligin son sırasında olmasının kendilerini rehavete sokmayacağını belirten Teknik Direktör İbrahim Çelik, “ İlk yarıda Çankırı’da ki maçta, rehavetin acısını yaşadık. Bu acı tecrübe, kulağımıza küpe oldu. Çankırıspor’un ligdeki konumu bizi ilgilendirmiyor. Bizim için her maç final ve aynı ciddiyet ile pazartesi günkü maça çıkacağız. İstatistikler ne derse desin, bizim Çankırıspor’u yenmekten başka çaremiz yok. Galibiyet serimizi devam ettirmek için, bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi. Kırmızı beyazlılarda, golcü İlker sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta oynamayacak.

Kendisine ters gelen Çankırıspor karşısında bugüne kadar liglerde 3 kez karşılaşan BBSK, 2 mağlubiyet, bir beraberlik aldı. 4.12.2011’de deplasmanda Çankırıspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı beyazlılar, 15.4. 2012’de Denizli’de ki maçta ise rakibine 1-0 yenildi. Bu sezonun ilk yarısında Çankırıspor ile 02.11.2014 tarihinde deplasmanda karşılaşan BBSK, 1-0 önde olduğu maçtan 2-1 yenik ayrılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..