REKLAMI GEÇ

İbrahim Şahin geri döndü

İbrahim Şahin geri döndü

Talihsiz sakatlıklar nedeniyle sadece üç maçta görev alan deneyimli futbolcu zor dönemde takıma katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2016 Cuma, 11:19

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da sezon başında Gaziosmanpaşaspor’dan transfer edilen ve Süper Lig deneyimi olan golcü futbolcu İbrahim Şahin yaşadığı talihsiz sakatlığı atlattı ve takımla çalışmalara yeniden başladı.

Gençlerbirliği Oftaş, Hacettepe ve Sivasspor formalarıyla Süper Lig deneyimi bulunan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Denizli Büyükşehir Belediyespor formasıyla bu sezon sadece 3 maçta görev alabildi. Kırmızı beyazlıların 7.haftada oynadığı Sultanbeyli Belediyespor maçının ardından sakatlanan futbolcu sezon başından bu yana birkaç küçük sakatlık atlatmasına rağmen son olarak sağ ön adalesinde yaşadığı problem nedeniyle 8 hafta sahalardan uzak kalmıştı.

Tecrübeli golcü İbrahim Şahin kırmızı beyazlı formayla 15 haftada sadece 3 maçta forma giyebildi. 5.haftada Denizli’de oynanan Düzyurtspor maçında sonradan oyuna giren Şahin, 35 dakika sahada kaldı. 6.haftada deplasmanda oynanan ve 4-1 AfjetAfyonspor üstünlüğü ile sona eren maçta ilk 11’de forma giyen golcü futbolcu Denizli Büyükşehir Belediyespor’un golünü atan isim oldu. İbrahim Şahin son olarak 7.haftada Sultanbeyli karşısında yine ilk 11’de forma şansı bulmuştu.

Uzun süren sakatlığını atlatan ve bir haftadır takımla birlikte çalışmalara katılan İbrahim Şahin’in maç eksiğini gidermesinin ardından yeniden formasına kavuşması bekleniyor. Golcü futbolcunun sakatlığının geçmesini değerlendiren Denizli Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Ali Beykoz “İdmanlarda varını yoğunu vermeye çalışıyor ama tabi ufak tefek eksiklikleri daha var. Bizde farklı alternatifler arıyoruz. İbrahim Şahin’e ihtiyacımız var. Hazır olduğunda, vakti geldiğinde mutlaka forma giyecektir” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..