REKLAMI GEÇ

İşte yeni teknik patron

İşte yeni teknik patron

Sezon başından beri sahada istediği sonuçları alamayan Denizli BBSK, ligin onuncu haftasında üçüncü teknik direktör değişikliğine gitti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 1 Kasım 2016 Salı, 10:46

Spor Toto 3. Lig’de istediği sonuçları alamayan Denizli Büyükşehir Belediyespor on haftada üçüncü teknik direktör değişikliğine gitti.

Sezona Bülent Demirkanlı ile başlayan kırmızı beyazlılar ilk üç maçından tek puan çıkarınca Demirkanlı görevini bırakmıştı.

Daha sonra yola Beyhan Çalışkan ile devam etme kararı olan Denizli BBSK’da Başkan Ruşan Uzunoğlu istifasını verince Çalışkan ve ekibi de istifa etmişti.

Başkan Uzunoğlu’nun göreve devam kararının ardından teknik ekip Denizli’den ayrılmış takımın başına yardımcı antrenörler Gökhan Kaynak, Faruk Işık ve Ümit Noyin getirilmişti.

İki haftadır takımı çalıştıran antrenör kadrosu da misyonunu tamamladı. Payas deplasmanında alınan beraberlikten sonra Sakaryaspor’a iç sahada verilen maç kan değişikliğini gerektirdi.

Kırmızı beyazlı kurmaylar geçen sezon Kırıkhanspor’u çalıştıran deneyimli Teknik Adam Ali Beykoz ile anlaşarak takımı emanet etme kararı aldı.

İstanbul’da yaşayan deneyimli teknik adam sezon sonuna kadar anlaştığı Denizli Büyükşehir Belediyspor’un teknik ekibine dört yardımcısını da ilave etti.

Asbaşkan Akın Çelik, Beykoz ile yapılan görüşmelerin sonuçlandırıldığını belirterek, “İçinde bulunduğumuz krizi çözebileceğine inandığımız bir teknik adam ile anlaştık. Yeterince tecrübesi var. Tercihimizi ondan yana kullandık. Sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 1 Kasım 2016, 13:04

KAPATILMASI DAAHA İYİ OLUR