REKLAMI GEÇ

KARETEDE YILDIZLAR LİGİ DENİZLİ’DE GERÇEKLEŞECEK

KARETEDE YILDIZLAR LİGİ DENİZLİ’DE GERÇEKLEŞECEK

Anadolu Yıldızlar Ligi Karate grup maçları bu hafta sonu Denizli’de yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Aralık 2014 Çarşamba, 16:10

Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda ilki geçtiğimiz yıl başlatılan Anadolu Yıldızlar Ligi projesi yeniden start aldı. 81 ilin katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi kısa adıyla ANALİG’te atletizm, basketbol, badminton, masa tenisi, taekwondo, jimnastik, hentbol, voleybol, judo, karate ve yüzme branşlarında müsabakalar birer birer başlıyor.

KARATE EGE GRUBUNDA 9 İL YARIŞACAK

Ege grubu karate maçlarına bu hafta sonu Hasan Güngör Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Kütahya, Uşak, Manisa, İzmir, Muğla, Aydın, Eskişehir, Bilecik ve ev sahibi Denizli ile birlikte 9 ilin yıldız karmaları yarı final mücadelesi için tatamiye çıkacak.

27-28 Aralık 2014 tarihlerinde iki gün sürecek maçlar sabahtan başlayacak.  Turnuvanın bir gün öncesinde ise tartı ve tekniktoplantı gerçekleşecek.

Sporcular kata ve kumite de 35, 40, 45, 50, 50+ kg sıkletlerde yarışacak. Ege grubunda başarılı olan takımlar 21-22 Şubat 2015 tarihlerinde Marmara grubundan gelecek takımlarla Sakarya’da yarı finallerde karşılaşacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde Anadolu’nun yıldızlarını buluşturacak organizasyona tüm sporseverler davet edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..