REKLAMI GEÇ

Kenan Atik 14 hafta dayanabildi

Kenan Atik 14 hafta dayanabildi

Sezona Hakan Dolutaş önderliğinde başlayan kırmızı beyazlılar 25 haftada ikinci hocasını da eskitti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Şubat 2016 Perşembe, 10:47

Geçen sezon şampiyonluk kovalayan sezon başında ise tüm kadrosunu dağıtarak Eren Kurtulmuş ve Şahin Şafakoğlu dışında takımı tamamen yenileyerek, hedefini sadece ligde kalmak olarak belirleyen Denizli Büyükşehir Belediyespor sezonu tamamlamadan ikinci teknik direktörünü de eskitti.

KAMP VE TRANSFER YAPAMADI
Genç teknik adam Hakan Dolutaş, tüm kadrosunu dağıtan kırmızı beyazlıların yeni sezon oluşumunun başında yer almıştı. Dolutaş sezonun başlamasına bir hafta kala hala takımdaki eksikleri tamamlamakla uğraştı. Takım oluşmadığı için sezon öncesi hazırlık dönemini de geçiremeyen Teknik Direktör Hakan Dolutaş’un bu talihsizliği lige de yansımıştı.

11 MAÇTA 9 PUAN TOPLAYABİLDİ
Dolutaş’ın toplama takımı ligde 11 haftada sadece 9 puan toplayabildi. İki galibiyet ve üç beraberlik elde eden Dolutaş’ın öğrencileri Denizli’de Payasspor’u 1-0 ve zorlu deplasmanda Diyarbekirspor’u 1-0’lık skorlarla geçmişti.

Dolutaş’ın önderliğindeki Denizli Büyükşehir Belediyespor, Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda Adliyespor ile 1-1 berabere kalmış, K.Maraş BBSK’ya 3-2, Yomraspor ve Gaziosmanpaşaspor takımlarına da 1-0’lık sonuçlarla yenilerek puan kaybetmişti.

ATİK GALİBİYETLE BAŞLAMIŞTI
Takımın başına 12’nci haftada getirilen Teknik Direktör Kenan Atik ise 14 maçlık serüveninin ilk maçında Derincespor’u 1-0 yenerek umut tazelemişti. Atik ilerleyen dönemde Zara Belediyespor’u 1-0, Sultanbeyli Belediyespor’u 3-1, Kermerspor’u deplasmanda 2-1 ve K.Maraş BBSK’yı yine deplasmanda 2-0 yenerek toplam 5 galibiyet elde etmişti.

ATİK 17 PUAN TOPLADI
5 galibiyetin yanı sıra iki de beraberlik elde eden Atik’in öğrencileri çıktığı 7 lig maçından ise eli boş dönmüştü. Atik döneminde Denizli Büyükşehir Belediyespor Manisa BBSK’ya 2-1 ve Orhangazispor’a 1-0’lık skorlarla Denizli’de boyun eğmiş, Etimesgut Belediyespor ve Diyarbekirspor ile de 1-1 berabere kalarak puan kaybetmişti. Atik’in istifasını getiren mağlubiyet ise hafta içinde Ayvalıkgücü’ne karşı alınan 1-0’lık yenilgi oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ANIL   -  Bağlantı 25 Şubat 2016, 11:55

Düşseler de kurtulsak.