REKLAMI GEÇ

Kendi işimize bakarız

Kendi işimize bakarız

Balıkesirspor’un durumu ile ilgilenmediklerini söyleyen Teknik Direktör Palaz ‘Biz kendi işimize bakarız. Kazanmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Mart 2016 Cuma, 10:32

Dün akşam Denizli Atatürk Stadı’nda öğrencilerine taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıran Denizlispor Teknik Direktörü Koray Palaz antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bundan sonra her maçın final olduğunu tekrarlayan Palaz, “Balıkesirspor’un ligdeki durumu, hedefleri, hoca değişikliği bizleri ilgilendirmiyor. Biz çıkar kendi işimize bakarız. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız.  Önümüzde 10 final maçı var. Bu maçlardan istediğimiz sonuçları almakla yükümlüyüz” dedi.

Tuna, Serkan ve Furkan’un görev alamayacak olması hatırlatılan Palaz, “Eksikleri giderecek, onların yerine oynayacak arkadaşlar bu fırsatı iyi değerlendirecektir. Performans gösteren oyuncu formayı alır” dedi.

Düşüncelerini takıma yansıtmak için zamana ihtiyacı olduğunu fakat Denizlispor’un ise kaybedecek zamanı olmadığını söyleyen Palaz, “İstediklerimizin bir kısmı gerçekleşti bir kısmı ise gerçekleşmedi. Şu ana kadarki çalışmalarda olumlu işler gördüm. Özellikle takımın performansı, istek ve arzusundan memnunum” dedi.

Alt sıralardan bir an önce kurtulmak istediklerinin de altını çizen Palaz, “Buralardan ne kadar çabuk uzaklaşırsak bizim için o kadar iyi olacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..