REKLAMI GEÇ

KURTARICI TUĞRUL METİN BU KEZ RAKİP OLDU

KURTARICI TUĞRUL METİN BU KEZ RAKİP OLDU

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un 2-0 kazandığı maçta rakip takımda tanıdık isimler vardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Kasım 2016 Perşembe, 09:37

Denizli BBSK 3. Grup’ta bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazandı. Kırmızı beyazlılar hafta içinde Orhangazispor’u 2-0 yenerek yükselişini sürdürdü.

Rakip takımda ise tanıdık isimler dikkat çekti. Geçen sezon sıkıntılı bir süreç yaşayan Denizli Büyükşehir Belediyespor’un son 10 maçında takımın başına geçen ve aldığı 7 galibiyet iki beraberlik ile kırmızı beyazlıları düşme hattından uzaklaştırıp neredeyse play-off hattına sokan Tuğrul Metin bu sezon Gaziosmanpaşaspor’un hocası olarak Doğan Seyfi’nin çimlerine bastı.

Kurt teknik adam geçen sezon sonunda kırmızı beyazlı yönetim ile para konusunda anlaşmazlık yaşamış ve bu nedenle yeni sezonda Denizli Büyükşehir Belediyespor’da görev almamıştı. Bursa temsilcisi Orhangazispor’un başına geçen Tuğrul Metin konuk olduğu eski takımına karşı hırçın tavırları ile dikkat çekti.

Karşılaşmanın orta hakemi Emre Abar’a verdiği kararlar nedeniyle sık sık itiraz eden Metin’in bu tavrı dördüncü hakem Fahri Çevik’i de canından bezdirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısı oynanırken tribüne gönderilen Tuğrul Metin maç sonunda soluğu yine hakem Emre Abar’ın yanında alıp itirazlarına devam etti.

Rakip takımda Denizli’nin yakından tanıdığı futbolcular da vardı. Denizli BBSK’nın eski gol silahı Umut Pusat  maça ilk 11’de başladıysa da etkili olamadığı için ikinci yarıda yerini takım arkadaşına bıraktı. Orhangazispor’da  Sedat Yahşi de sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..