REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’nin sultanları yarı finalde

Merkezefendi’nin sultanları yarı finalde

TVF Kadınlar Voleybol 2. Lig çeyrek final üçüncü maçında Ankara DSİ Voleybol’u 3-1 yenen Merkezefendi Belediyesi Kadın Voleybol Takımı 4-6 Mart tarihleri arasında Amasya’da düzenlenecek olan yarı finallere katılmaya hak kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Şubat 2022 Pazartesi, 10:58

Merkezefendi  Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, üst lige yükselme maçlarında yoluna devam ediyor. Normal sezonu yenilgisiz kapatan ve finallere katılmaya hak kazanan Merkezefendi Voleybol, Eskişehir’de oynanan çeyrek final maçlarına şanssız Ünye maçıyla başladı. Ordu Ünye’ye 3-1 yenilen Merkezefendi Voleybol, ardından İstanbul Norcturne Bahçelievler Voleybol’u 3-0 ile geçmeyi başardı.

Çeyrek final son maçında Ankara DSİ ile karşılaşan Merkezefendi Voleybol, sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı. Denizli temsilcisi bu galibiyetle Amasya’da düzenlenecek yarı final maçlarına katılma hakkı elde etti.

Merkezefendi Voleybol, 4-6 Mart tarihleri arasında oynanacak yarı final maçlarında İzmir DSİ, Ünsped ve Marmara Mehmet Erdem ile karşı karşıya gelecek, final vizesi arayacak.

Çeyrek final sürecini değerlendiren Merkezefendi Belediyesi Kadın Voleybol takım antrenörü Koray Çakal, “İnanılmaz mutlu ve gururluyum. Sporcular, teknik ekip, yönetim ve bizi yalnız bırakmayan seyircilerimiz ile sonuna kadar inandık ve başardık. Grup Lideri olarak yarı finale yükseldik. Aynı inanç ve istek ile mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Kadın Voleybol takımı Başkanı Veli Deveciler ise, “Asla vazgeçmedik. Gruptan lider olarak yarı finallere yükseldik” dedi.

Çalışmaların ve çabaların sonuç verdiğini görmenin kendilerini mutlu ettiğini belirten Deveciler, “Basketbolda sağladığımız başarının bir benzerini kadın voleybolda başaracağız. Denizli, Sultanlar Ligi’nde takımlarının olduğunu görecek. Tüm oyuncular, teknik ekip ve çalışanlara mücadeleleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..