REKLAMI GEÇ

MOLA BİTTİ ŞÖLENE DEVAM

MOLA BİTTİ ŞÖLENE DEVAM

Denizlispor yarın akşam sahasında Altay’ı konuk edecek. Zorlu maça taraftarlar hafta içi olmasına rağmen büyük ilgi gösteriyor. Şimdilik satılan bilet sayısı 8 bini geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Nisan 2019 Salı, 11:09

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor yarın akşam 19:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda İzmir temsilcisi Altay’ı konuk edecek. Zorlu maçı Sarper Barış Saka, Mehmet Kağan Bülbül ve Ali Tuna hakem üçlüs yönetecek.
Maç hazırlıklarını sürdüren yeşil siyahlılarda taraftarların da maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Milli maçlar ve yerel seçimler nedeniyle lige verilen arada futboldan uzak kalan taraftarlar bilet satışının başlamasından itibaren maça büyük ölçüde ilgi gösterdi.

Yeşil siyahlı kulübün elindeki son verilere göre Denizlispor – Altay maçına ilişkin bilet satışının 8 binin üzerine çıktığı öğrenildi.
Bu sezon şampiyonluk mücadelesinde taraftarların önemli ölçüde desteğini almayı başaran Denizlispor’da bu sayının daha da artması bekleniyor. Maça kadar bilet satışının 10 bini bulacağı kaydediliyor. Denizlispor cephesinden yapılan açıklamada taraftarlardan takıma sahip çıkmaları istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..