REKLAMI GEÇ

Moral tavan yaptı

Moral tavan yaptı

Beş haftalık galibiyet özlemine Kahramanmaraş deplasmanında son veren Denizli Büyükşehir Belediyespor’un keyfi yerinde.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 16 Şubat 2016 Salı, 11:21

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta art arda puan kayıplarından sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor deplasmanında 2-0 kazanarak yeniden 3 puan ile tanışan Denizli Büyükşehir Belediyespor’un keyfi yerinde.

Haftayı dinlenerek geçirecek olan kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör Kenan Atik takıma perşembe gününe kadar izin verdi.

Haftalardır iyi futbol oynadıklarını buna karşın sahada karşılığını alamadıklarını hatırlatan Atik, “K. Maraş maçında oyunun hakimi bizdik. İki gol atmamızın yanı sıra bir de penaltı kaçırdık. Üstümüzde son dakikalarda yenen garip gollerin baskısı vardı. Maraş maçında bunu da kırdık. Aldığımız galibiyet ile alt sıralardaki takımlarla aramızı biraz daha açtık. Ligin zor geçeceğini biliyoruz. Bu galibiyet ile geleceğe daha güvenli bakıyoruz. İşimiz bitmiş değil. Bizi zor maçlar bekliyor. K. Maraş galibiyeti moral açısından zorlu maçlar öncesi çok önemliydi” dedi.

Kırmızı beyazlılar hafta sonunu dinlenerek geçirdikten sonra ligde düşme hattında yer alan Ayvalıkgücü ve Gaziosmanpaşaspor ile art arda karşılaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..