REKLAMI GEÇ

SARAYKÖY O.O. HALK OYUNLARI EKİBİNDEN BÜYÜK BAŞARI

SARAYKÖY O.O. HALK OYUNLARI EKİBİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Geçen yılın şampiyonları bu yıl Türkiye ikinciliği elde etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Nisan 2017 Çarşamba, 10:00

2015’te Türkiye üçüncüsü geçen yıl da Türkiye şampiyonu olan Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibi bu yıl Türkiye ikincisi oldu.

Okullar Arası Yıldızlar Halk Oyunları kategorisinde önce Denizli şampiyonu olan ekip daha sonra Marmaris’teki grup yarışlarında da grup lideri olarak adını Türkiye finallerine yazdırmıştı.

Denizli’de Vali Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’ndaki Türkiye finallerinde izleyenleri hayran bırakan Sarayköy Atatürk OO öğrencileri büyük başarıya imza attı.

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da dereceye giren öğrencilerini makamında kabul etti.

Ziyarette Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, Şube Müdürü Mustafa Vural, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, Okul Müdürü Halil Kaya, Çalıştırıcı Ömür Günay, öğrenciler Egemen Eyisoy, Buğra Tosun, İsmail Tok, Işık Teker, Tuana Nil Nisa Hansu, Sena Cemile Güldal hazır bulundu.

Halk oyunlarının kültür ve medeniyetler beşiği olan yurdumuzun ne kadar önemli bir zenginliğe sahip olduğunun göstergesi olduğunu söyleyen Müdür Oğuz, başarılarından dolayı öğrencileri kutladı.

Ziyaretin sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz Türkiye 2.si olan öğrencilere madalyalarını taktı ve hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..