REKLAMI GEÇ

Sihirli dokunuş

Sihirli dokunuş

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Ali Beykoz hem Elaziz Belediye hem de Orhangazispor maçlarında oyuna müdahalesi ile galibiyetin mimarı oldu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Kasım 2016 Perşembe, 09:41

Sezona Bülent Demirkanlı’nın çalıştırıcılığında başlayan fakat beşinci haftada Beyhan Çalışkan ile yola devam etme kararı alan, ilerleyen süreçte Ali Beykoz’u göreve getiren Denizli Büyükşehir Belediyespor yönetimi aradığı çareyi nihayet buldu.

Takımın başında üçüncü maçına çıkan Ali Beykoz ikinci galibiyetini elde etti.

Elaziz Belediyespor karşısında maçın 549’ncu dakikasında Önder Aktdağ’ı oyundan alarak yerine Ali Helvacı’yı sokan kurt çalıştırıcı maçın tek sayısını da 67’nci dakikada bu futbolcunun ayağından bulmuş ve galibiyeti takımına kazandırmıştı.

Orhangazispor maçında da benzer bir tablo yaşandı.

Üst lig hedefindeki güçlü rakibi karşısında kararlı savunması ve üretken hücum hattı ile pozisyonlar bulan Beykoz maçın düğümünü 72’nci dakikadan sonra çözdü.

Bu dakikada Ali Helvacı’yı oyuna dahil eden Beykoz hücum hattını 75’te taze kan Feyyaz’ı oyuna dahil ederek güçlendirdi. Orta sahada top vermeyen kırmızı beyazlılar bu oyuncu değişiklilerinin ardından hücumda daha da üretken oldu. Maçın 78’nci dakikasında gelen golde yine bu iki futbolcunun payı vardı.

Şahin’den aldığı topla ceza alanına yönelen Feyyaz sağ çaprazdan Nurullah ile pablaşarak içeri sokuldu, müsait durumdaki Ali Helvacı’yı gördü. Kale alanı içindeki ikramı çevirmeyen Ali Helvacı düzgün bir plase vuruşla topu filelere gönderdi.

Teknik Direktör Ali Beykoz golün ardından bu kez hücumda yorulan Özer’in yerine Bilal Çebi’yi oyuna dahil etti. 88’nci dakikadaki bu değişikliğin üç dakika sonrasında ikinci gol geldi.

Orhangazispor kalecisi Mehmet Dönmezdemir’e ceza alanı ön çizgisi üzerinde ani pres yapan Bilal, topu kapmayı başardı. Bu sırada etrafı üç defans oyuncusu ile çevrili olmasına rağmen Ali Helvacı’ya ara pası çıkarmayı başardı. Karşı karşıya pozisyonda kaleci Mehmet’i bilek hareketi ile yatıran Helvacı topu boş filelere bıraktı ve takımının ikinci sayısını atmış oldu.

Kırmızı beyazlıların her iki golünde de oyuna sonradan giren üç oyuncunun katkısı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..