REKLAMI GEÇ

Tefenlili: Denizli’ye Süper Lig yakışır

Tefenlili: Denizli’ye Süper Lig yakışır

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Asbaşkanı Veli Tefenlili, camia olarak ‘Süper Lig’ için hazırız mesajı verdi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 1 Nisan 2020 Çarşamba, 18:44

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Asbaşkanı Veli Tefenlili, TBL’de oynadıkkarı son 16 maçta 14 galibiyet alarak güzel bir ivme yakaladıklarını söyledi. Tefenlili,” Ligler ertelenmeden önce ligin en formda takımıydık. Özellikle ligin 2. yarısında göstermiş olduğumuz performans ile 2.devre puan durumunu lider tamamladık” diye konuştu.

Asbaşkan Veli Tefenlili, ligin 1. ve 2. sırasındaki takımlar olan Petkim ve Fethiye maçlarında gösterdikleri performansla tüm basketbol camiasında konuşulduklarını belirten Tefenlili, “Ligin ilk yarısında Petkim ile kendi sahamızda oynadığımız maçta TBF kayıtlarına göre 4 bin seyirci ile rakibimizi 82-73 mağlup ettik. Üst sıradaki diğer rakibimiz olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ile kendi sahamızda oynadığımız maçı ise 89-78 kazandık. İkinci maçımızda ise deplasmanda rakibimize üstünlük kurarak 88-106 gibi net skorla galip geldik. Ligin 2. yarısında oynadığımız 9 maçta 1 mağlubiyet alarak 17 puan, +125 averaj ile 1. sırada tamamladık. 9 maçta rakip potaya 787 sayı atarken kendi potamızda 662 sayı gördük” dedi.

YÖNETİMİMİZ HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİR
Bu yıl oluşturulan güçlü yönetim ile yollarına başarıyla devam ettiklerini anlatan Tefenlili, “TBL takımlarından maddi olarak sıkıntı yaşamayan birkaç takımdan biriyiz. Sezon başından beri gerek oyuncularımız gerekse teknik kadro ile maaş sıkıntısı yaşamadık. Başkanımızın da söylediği gibi bu yönetimle Euroleague’de dahi oynarız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..