REKLAMI GEÇ

TERASPARK’TAKİ SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI

TERASPARK’TAKİ SATRANÇ TURNUVASI TAMAMLANDI

Denizli il birinciliği küçükler ve görme engelli müsabakalarına Teraspark AVM ev sahipliği yaptı. Turnuva 6 gün sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Ocak 2016 Salı, 14:05

285 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Küçükler ve Görme Engelliler Satranç İl Birinciliği ailelerin ve misafirlerin katılımıyla Teras Park Avm’de ilgi odağı oldu. Küçükler kategorisinde 253 sporcu Engelliler kategorisinde 32 sporcu ilimizi Antalya’da temsil etmek için kıyasıya bir o kadar da dostça mücadele ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç Federasyonu İl Temsilciliği organizasyonunda düzenlenen yarışmanın ödül töreni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Satranç Federasyonu Asbaşkanı Halil Hilmi Darı, Şube Müdürleri, İl temsilcileri eşliğinde gerçekleşip sporcular madalya ve kupalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Ödül Töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli’de satranç sporunun her geçen gün hızla büyüdüğünü ve Denizli’de 10 binin üstünde lisanslı sporcunun olduğunu, satranca olan ilginin her geçen gün katlanarak arttığını söyledi. Kapılarını satranç sporuna açan Teras Park yönetimine bir kez daha teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..