REKLAMI GEÇ

Üstek: Bu takıma güvenim tam

Üstek: Bu takıma güvenim tam

Denizlispor’da 2. Başkan Mustafa Üstek takıma ve teknik heyete olan güvenini tekrarladı, Bolu deplasmanından puanlarla döneceklerini söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Ekim 2016 Perşembe, 10:33

Denizlispor’da Boluspor maçı hazırlıkları sürerken yeşil siyahlı yönetimin de bu maçtan beklentisi büyük. Denizlispor 2. Başkanı Mustafa Üstek koşullar ne olursa olsun Boluspor karşısında galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirterek, “Hem futbolculara hem de teknik ekibe güveniyorum. Bu takım ligde her takımı yenecek güçte. Yeter ki istedikleri oyunu sahaya yansıtabilsinler” dedi.

Geride kalan 6 maçta bazı talihsizlikler yaşadıklarını söyleyen Üstek, “Geride kalan haftalarda çok iyi maçlar çıkardık. Bandırmaspor ve Sivasspor karşısında üç puan almayı başardık ama puan kaybettiğimiz Adana Demir ve Mersin İdmanyurdu maçlarında da  iyi oynayan taraftık. Maçı domine eden, oyun üstünlüğünü eline alan taraf bizdik. Sadece skoru üretecek son vuruşları yapamadık. Samsunspor maçında biraz kendi formatımızın dışındaymış gibi görüntü sergiledik ama bu durum geçici bir durumdur. Bu takımdaki tüm futbolcular son derece karakterli, elinden geleni yapan fedakar bir topluluk. Samsunspor maçındaki hatalarını kendileri de görmüşlerdir. Teknik direktörümüz de gerekli uyarıları yapmıştır. Boluspor’un sıralamada nerede olduğunun bir önemi yok. Biz Denizlispor’uz. Kazanmak için oynarız ve istediğimizi alacağız” diye konutu. .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..