REKLAMI GEÇ

Yavru horoz can yakacak

Yavru horoz can yakacak

Çalışmalarını aralıksız sürdüren, 2. Lig’in çiçeği burnunda takımı Denizli Belediyespor, 1 Ağustos’tan itibaren Bolu’da kampa girecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Temmuz 2008 Salı, 00:00

2. Lig’in yeni temsilcisi Denizli Belediyespor çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaparak lige hazırlanan Denizli Belediyespor’da oyuncuların hırsı başta Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan olmak üzere tüm yönetici ve teknik adamları sevindiriyor.

Denizli Belediyespor’un ilk defa mücadele edeceği 2. Lig’de çok başarılı bir sezon geçirmesini istediklerini vurgulayan Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Namık Kemal Eraslan, kırmızı-beyazlı takım için el birliği ile çalışacaklarını ve Denizli Belediyespor’u layık olduğu yerde tutmak için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacaklarını söyledi.

Yöneticilerle birlikte her gün antrenmana gelerek oyuncuların performanslarını görme fırsatı yakalayan Eraslan, “Antrenmanlar ne kadar ağır geçerse, lig de o kadar kolay geçiyor. Bu bilinçle teknik heyetimiz ve futbolcularımız 12–13 günden beri Denizli’deki 1. etap kampımızı çok iyi şekilde geçirdi. Herkesin bildiği gibi 2. Lig’in yeni takımıyız. Burada gruplar belli oldu. Takımımız, 2. lig’deki en zorlu grupta yer aldı. 11 takımın bulunduğu ligde 3 takım küme düşecek, 2 takım ise play-off oynayacak. Doğal olarak çok zorlu bir maraton bizi bekliyor olacak” dedi.

Çalışmalarının 1 Ağustos’tan itibaren Bolu’da 2. etap kamp şeklinde devam edeceğini sözlerine ekleyen Eraslan “Çarşamba günü Denizlispor ile Atatürk Stadı’nda bir hazırlık maçımız var. Her iki takım için hazırlık anlamında çok önemli bir maç olduğunu düşünüyorum. Bu arada, antrenmanlarda futbolculardan beğendiğimiz ve aldığımız oldu. Burdurspor’dan Stoper Emre’yi, Alibeyköy’den Sağ Açık Emin ve Sol Bek Özgür’ü aldık. Genç kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Ağabeylerinin de desteğiyle iyi bir takım oluşturup ligde korkulu rüya görmek istemiyoruz. Şu ana kadar grafikleriyle bize olumlu ışıklar veriyorlar. Sezona başlamadan önce iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Öte yandan transfer anlamında Denizlispor’u bekliyoruz. Buradan gelecek arkadaşlarımız olacak. Onun üzerine de gerekli takviyeleri yapma imkânı bulacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..