REKLAMI GEÇ

YILLAR SONRA AYNI ARMA İÇİN

YILLAR SONRA AYNI ARMA İÇİN

Honaz Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Turnuvası finali öncesi Honazspor’da yıllarca forma giyen oyuncular bir araya gelerek yeniden aynı formayı terletti. Başkan Yüksel Kepenek’in de forma giydiği maç 4-4 berabere bitti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Ekim 2019 Salı, 17:17

Honaz Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Cumhuriyet Kupası Halı saha Turnuvası finali öncesi eski oyunculara,turnuvaya katılan mahallelerin muhtarlarına ve maçları yöneten hakemler Serkan Yavaş ve Ahmet Özten’e Honazspor’a yaptıkları katkılardan dolayı plaketleri verildi. Daha sonra ise Honazspor’a yıllarını vermiş ve yaşları 50 ile 70 arasında değişen eski futbolcular aynı sahada buluştu.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in de forma giydiği karşılaşma centilmenlik içinde geçti. Saha içinde bir yandan hünerlerini sergileyen oyuncular bir yandan esprili sözleriyle geçmişe göndermelerde bulundular. Maçın son dakikasında maçın hakeminin Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e kırmızı kart göstermesi ise kahkahalara neden oldu.

Yıllarını Honazspor’a vermiş eski futbolcularla bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’Bu oyuncu ağabeylerimiz arkadaşlarımız toprak sahaların çilesini çekmiş, ayakkabılarını defalarca diktirerek oynamak zorunda kalan oyunculardı. Onlarla aynı sahada yeniden buluşmak, onları unutmadığımızı göstermek çok güzeldi. Eski günlere gittik hep beraber. Çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim’’dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..