REKLAMI GEÇ

ACIPAYAM CUMHURİYET HENTBOLDE BÖLGENİN EN İYİSİ

ACIPAYAM CUMHURİYET HENTBOLDE BÖLGENİN EN İYİSİ

Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu hentbolde il ve bölge şampiyonu oldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 6 Mart 2014 Perşembe, 10:36

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Okullararası Yıldız erkekler Hentbol Şampiyonası’nda Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri il ve bölge şampiyonu oldu. Cumhuriyet ortaokulu küçükler kategorisinde de il şampiyonu oldu. Yıldız erkekler Afyon’da yapılacak yarı final maçlarında Denizli’yi temsil edecek. Küçükler ise Aydın’daki grup maçlarında mücadele verecek.

Okul Müdürü İbrahim Sönmez öğrencilerinin bu başarıyı elde etmek için çok çalıştıklarına işaret ederek, “Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nce açılan hentbol kurslarına da devam eden öğrenciler, ülke çapında düzenlenecek olan bölge yarışmalarında Denizli’yi temsil etme hakkına sahip oldu. Takımlarımızın bundan sonraki aşamalarda da başarılı olacağını ümit ediyorum ve bu öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen başta öğretmenimiz Halil Tuncer olmak üzere katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Takım oyuncuları ve Beden Eğitimi öğretmeni Halil Tuncer, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk ve Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü İbrahim Sönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak’ı makamında ziyaret etti. Duysak, öğrencileri tek tek tebrik ederek, “Öğrencilerimizin derslerinin yanında sportif alanlarda da başarılı olması bizleri çok sevindiriyor. İlçemizi gururlandıran öğrencilerimize, çalıştırıcılarına, okul idaresine ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..