REKLAMI GEÇ

AKIL OYUNLARI YARIŞMASI ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU

AKIL OYUNLARI YARIŞMASI ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU

Türk Beyin Takımı Denizli temsilcisi Pausa’nın, Fc Özer Etüt Eğitim Merkezi’nin ev sahipliğinde kapalı Akıl oyunları yarışması yapıldı.

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Mart 2014 Pazar, 15:52

Özer Etüt Eğitim Merkezi 2013-2014 öğretim yılında eğitim hayatına başlamış olmasına rağmen bir ilke imza atarak kısa sürede yakaladığı yükseliş grafiği ve yaptığı ev sahipliği ile takdir topladı. Yarışmaya katılan öğrenci yoğunluğu ve veli ilgisi bu tür yarışmaların önemine dikkat çekti. Fc Özer Etüt Eğitim merkezi bu tür organizasyonlarda her zaman sorumluluk alacağının sözünü verdi.

Fc Özer Etüt Eğitim merkezi öğretmenlerinin tam kadroyla hazır bulunduğu yarışma zarif bir kokteyl ile sonlandırıldı. Ödül töreni öncesi yapılan canlı müzik dinletisi büyük beğeni topladı.

Madalyalar ve kupalar sahiplerine taktim edilirken her çocuğun yüzü gülüyordu. Çünkü katılan bütün sporculara çeşitli akıl oyunları setleri armağan edildi.

2, 3 ve 4. Sınıf kategorisinde Süper Dahiler grubunu Hüseyin Sözüdoğru, Berkay Yılmaz, Efe Taşçı oluşturdu.  5, 6, ve 7. Sınıf kategorisinde Zeka seansı grubunu Yağmur Gündoğan, Ayşe Berna Alca, İlhan Kaan Acar oluşturdu ve birincilik madalya ve kupalarını FC ÖZER Etüt Eğitim merkezi kurucusu Fazilet Özer’in elinden aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..