REKLAMI GEÇ

AMATÖR SPOR HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

AMATÖR SPOR HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Amatör Spor Haftası kapsamında 30 Eylül- 06 Ekim 2013 tarihlerinde her gün farklı noktalarda yapılacak etkinliklerle sporun her branşı Denizlililerle buluşuyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2013 Salı, 10:02

Amatör Spor Haftası kutlamaları kortej yürüyüşü ile başladı. ​Amatör sporlara ilgiyi artırmak ve halkın sporun her branşıyla tanışmasını sağlamak için hafta boyunca fiziksel aktiviteler ve sportif etkinlikler yapılacak.

Vilayet önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, öğrenciler ve vatandaşların katılımı ile Çınar Meydanına kadar bando eşliğinde kortej halinde yürüyün yapılması ile devam etti. Çınar meydanında hazırlanan alanda Karate, Judo, Basketbol, Güreş, Tekvando, Okçuluk ve Bisiklet takımları gösteriler sundu. Büyükşehir Belediyesinin Capoeira ve Folklor Grubu ekipleri yaptıkları gösteriler ile katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Bugün ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Denizli ASKF tarafından, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda Denizli’de faal olarak hizmet veren 70 Amatör Spor Kulübüne malzeme yardımı gerçekleştirilecek. Ayrıca hafta süresince farklı noktalarda yapılacak etkinliklerde katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor.

SPORUN EN’LERİ ÖDÜLLERİNİ ALACAK

Amatör sporla dolu dolu geçecek haftanın kapanışı 07 Ekim Pazartesi günü saat saat 18.00 de Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda gerçekleşecek. Sporun En’leri töreninde ise Denizli’de spora damga vuran isimler belirlenip plaket ve hediyelerle ödüllendirilecek. Yıl boyunca ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden sporcular halkımıza tanıtılacak.  Kapanış töreninde ayrıca Gençlik Merkezi Halk Oyunları kursiyerlerinin gösterileri de izleyicilerle buluşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..