REKLAMI GEÇ

ASKF yönetimi talimatları yeniden hatırlattı

ASKF yönetimi talimatları yeniden hatırlattı

Geçen yıl yaşanan ihlaller ASKF’yi harekete geçirdi. Talimatlara uymayanlar disipline sevkedilecek

/ DENİZLİSPORHABER / 11 Eylül 2013 Çarşamba, 10:58

Denizli’de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu bir duyuru yayınlayarak bu yıl saha içine girecek görevliler ile teknik adamlara ilişkin talimatları üyelerine bir kez daha duyurdu. Geçen yıl bu konuda ciddi sıkıntılar yaşandığını tespit eden federasyon yetkilileri, liglerin başlamasından önce kulüp yöneticilerine talimatları bir kez daha hatırlattı.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Feyyaz Ceşen talimatların herkes için geçerli olduğunun altını çizerek; “Her kulüp bu talimatlara uymak zorunda. Uymayanlar disiplin suçu işlemiş olur. Bu kurallar saha içindeki kargaşayı önlemek, müsabakanın sağlıklı bir şekilde seyrini sağlamak üzere düzenlenir. Herkes uymak zorundadır” dedi.

DASKF tarafından yayınlanan uyarıda talimatlarda adı açıkça geçen kişilerin dışında hiçkimsenin yedek kulübesinde yer almayacağının altı çizilirken; “Amatör Futbol lig müsabakalarının oynandığı saha ve stadlarda görevli temsilci, gözlemci, denetçi ve saha komiseri dışında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve Şube Müdürü, TFF Bölge Müdürü, TFF Amatör İşler Kurul Üyeleri, ASKF Başkanı, Futbol İl Temsilcisi, İl Hakem Kurulu Başkanı ve görevliler sahaya girebilirler” ifadesine yer verildi.

Takımları temsilen ksahaya girecek kişiler ise şöyle; teknik sorumlu, antrenör ve kaleci antrenörü, sağlık göreevlisi, masör.  Bu görevlilerin de kendilerine tahsis edilen oturma alanlarında oturmaları ve antrenörlerin eşofman giymeleri gerektiği hatırlatılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..