REKLAMI GEÇ

Avrupa Üniversite Sporları Birliği Denizli’de

Avrupa Üniversite Sporları Birliği Denizli’de

Denizli, Avrupa Üniversite Sporları Birliği’ni (EUSA) misafir ediyor. EUSA her yıl gerçekleştirdikleri genel kurul toplantısını Pamukkale’de gerçekleştirecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 3 Nisan 2014 Perşembe, 16:51

Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret eden EUSA yönetim kurulu,  EUSA üyesi olan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Genel Kurulu Toplantısı 3-6 Nisan 2014 tarihleri arasında Denizli’de yapılacağını vurguladı. Organizasyon çerçevesinde ise 35’in üzerinde ülkeden, 150’ye yakın misafiri Pamukkale’de ağırlanacağı belirtildi.

Ziyarette konuşma yapan EUSA-Avrupa Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Adam Roczek, “Avrupa’da sporla ilgilenenlere Pamukkale’yi tanıtmak istedik. Şuan için herkes çok mutlu. Gören şaşırıyor. Bu bölgeyi her zaman görmek mümkün değil. Bizde üniversite sporları federasyonu olarak çok mutluyuz. Burada bulunmaktan çok mutluyum. Türkiye ile özellikle sporlarla olan ilişkilerimiz olumlu yönde bizi burada ağırlayan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Türkiye, her yıl farklı bir ülkede gerçekleşen EUSA Genel Kuruluna bu yıl ev sahipliğinin Denizli’nin yapacağını belirten Vali Abdülkadir Demir, “Bu organizasyon sayesinde 35’in üzerinde ülkeden, 15’ye yakın seçkin misafiri Pamukkale’de ağırlayacağız. Bunların arasında Federasyon Başkanları, Genel Sekreter ve Üniversite Rektörleri gibi seçkin isimler yer almaktadır. Misafirlerimizin Denizli’den ve ülkemizden memnun bir şekilde ayrılmaları amacıyla Kamu Kurumlarımız, Belediyemiz, Üniversitemiz ve Sivil Toplum Örgütlerimizin ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerinden eminim” dedi.

Ziyaret sonunda Tusf Başkanı Kemal Tamer ve Genel Sekreter Erdoğan Çelebi, EUSA-Avrupa Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Adam Roczek ve Genel Sekreter Matjaz Pecovnik Vali ABdül Kadir Demir’e EUSA Plaketi, Kol düğmesi ve Türkiye yazılı EUSA Tişörtü verdi. Vali ABdülkadir Demir ise ziyaretçilere Valilik flaması takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..