REKLAMI GEÇ

Ayşe Sarıkaya ASKF başkanlığına adaylığını açıkladı

Ayşe Sarıkaya ASKF başkanlığına adaylığını açıkladı

Denizli ASKF Başkan Adayı Ayşe Sarıkaya ve ekibinin ev sahipliğinde düzenlenen “Değişim ve Gelişim” temalı proje tanıtım ve lansman yemeği yapıldı. Geceye damga vuran gelişme, amatör camiayı da heyecanlandıran sponsorluk ön protokolü anlaşmadı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Ağustos 2020 Cuma, 14:17

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Denizli ASKF Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ayşe Sarıkaya ve ekibinin ve projelerin tanıtıldığı yemekli lansman gerçekleştirildi.

ASKF Kurucu Başkanı Arif Gören, Eski Başkanlardan Ali Erişkin kulüp yöneticileri, amatör spora gönül veren isimlerin katılımı ile yapılan gecede, Uğur Okulları ile yapılan sponsorluk anlaşması geceye damgasını vurdu.

Gecenin açılışında konuşan ve spor camiasına seslenen ASKF Başkan Adayı Ayşe Sarıkaya, “ASKF yönetiminde görev yaptığım süre içerisinde birçok kez bir araya geldik ve çeşitli çalışmalar yürüttük. 35 yıllık eğitimci tecrübelerimizin yanı sıra ASKF’de görev yaptığım dönemlerde, amatör sporun başta eğitim kurumlarımız olmak üzere toplumun her kesimiyle buluşturularak geniş kitlelere yaygınlaştırılması için büyük çaba harcadık” dedi.

ORTAK HEDEFİMİZ AMATÖR SPORU GENİŞ KİTLELERE ULAŞTIRMAK
Amaçlarının ve hedefleri hakkında da bilgi veren Sarıkaya; “Ortak hedefimiz Denizli özelinde, amatör sporun geniş kitlelere daha da yaygınlaştırılarak arzu edilen düzeye getirilmesidir. Bu amaçla hiçbir beklentimiz olmadan ekip arkadaşlarımla birlikte tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Şimdiye kadar yaptığımız çalışmalardan ve deneyimlerimizden edindiğimiz birikimlerimizle, amatör sporu, ilimizde çok daha ileriye taşıma amacıyla ASKF başkanlığına adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Deneyimli, çalışkan ve özverili ekibimizle, toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde bunu başaracağımıza inancımız tamdır” dedi.

“ASKF YENİ BİR BAKIŞ AÇISIYLA YOLA ÇIKACAK”
Yeni bir bakış açısı ile kitleler ile kucaklaşacaklarını belirten ASKF Başkan Adayı Ayşe Sarıkaya, “Bundan sonra; Denizli ASKF olarak, yeni bir bakış açısıyla kitlelerle kucaklaşacak, ilgili kanunlar, yönetmelikler ve tüzüğümüzdeki hedeflere ulaşmak ve amaçlarımızı gerçekleştirmek için var gücümüzle hep birlikte çalışacağız. Karşılaştığımız sorunlara ortak akılla, birlikte çözümler üreteceğiz. Asla sorunları ve olumsuz koşulları mazeret olarak görmeyeceğiz. Her zaman birleştirici, hizmet ve çözüm odaklı bir yaklaşım içerisinde başarılı olacağız. Böylece, Denizli halkına, spora ve insanımıza hizmet etmenin coşkusunu birlikte yaşayacağız. Görev üstlenme isteğimizin yegane amacı budur. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Genel Kurulumuzun başarılı geçmesini diler, gelecek güzel günlerde buluşma özlemiyle saygılar sunarım” dedi.

Sarıkaya’nın ardından söz alan ASKF Kurucu başkanı Arif Gören, ASKF’nin kuruluş aşaması ve yaşadıkları zorluklardan bahsederek, Denizli ASKF’nin kuruluşunda yaşananları ve yaptıkları hizmetleri anlattı.

LİG SPONSORU UĞUR OKULLARI OLDU
Projelerin tanıtımından sonra Uğur Okulları ile lig isim sponsorluğu anlaşması yapıldı. Anlaşma sonrası Sarıkaya yönetim kurulu adaylarını öz geçmişleriyle birlikte katılımcılara tanıttı.

Ayşe Sarıkaya başkanlığında seçimlere katılacak olan yönetim kurulu ise Adem Aslan, Ahmet Yıldırım, Ayhan Güller, Hasan Arslan, İbrahim Güler, İsmail Tolcu, Mehmet Emin Ataş, Mustafa Karapınar, Ömer Sarıkaya, Ömür Duğan, Ümit Akdağlı, Sevil Güngör ve Volkan Kösea’dan oluşuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..