REKLAMI GEÇ

Babadağ’daki kapalı salon inşaatı sürüyor

Babadağ’daki kapalı salon inşaatı sürüyor

Babadağ’da 40 hayırsever tek bir iş için toplandı. Kamu üzerine düşeni yaptı ve inşaat çalışmalarını başlattı. Ne varki Tabiat Ana çalışmaların hızla ilerlemesine olanak vermiyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Ağustos 2013 Cuma, 12:22

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Babadağ’da ilçe spor salonu inşaatına başladı. Yıl içinde tamamlanması planlanan 3686 metrekarelik arsa alanı 1200 metrekarelik inşaat alanı ve 250 kapasiteli salon inşaatının çok ağır ilerlediği gözleniyor.

İlçedeki 40 hayırsever tarafından bağışlanan salon arsasının zemini çalışmaları etkiliyor. Sıcak havalar, şantiyenin bulunduğu alan ve diğer pek çok etken de inşaatın hızla ilerlemesinin önüne geçiyor.

İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de ilçedeki salon inşaatını incelemek üzere bir inceleme gezisi organizasyonuna katıldı. Burada yüklenici firmanın temsilcilerinden çalışmalar hakkında bilgi alan ikili, Babadağ’ın yeni kaymakamı Nebi Çanga ile birlikte şantiyede projeyi ve çalışmaları tetkik etti.

Nebi Çanga’ya hayırlı olsun diyen Yüksel; ilçe hakkında düşüncelerini anlattı. Kendisi de Babadağlı olan Yüksel; “ilçemizin tarih, kültür gibi güzelliklerinin yanı sıra fiziki şartlarından dolayı zorlukları da var. Babadağ’ımızın çalışkan insanları ülkemizin her yerinde üretiyor, adından söz ettiriyor. İlçemizde uzun fizibilitelerden sonra 40’a yakın hayırseverin arsalarını bağışlaması ile spor salonumuz inşaatı başladı. Bugün gördük ki kısa sürede inşaatımız hızlı yol almış, çalışmalar titizlikle devam ediyor. Sporun gençlerimiz için önemini biliyorum. Babadağ ve çevresi için yapılan salon ile gençlerimiz spor yapacak. Belki de ilçemizden ülkemize önemli sporcular yetişecek.” Dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ise spor salonunun 250 seyirci kapasiteli olacağını belirtti. Açıklamasında “Gençlik ve Spor Bakanlığı ülkemizde gençlere ve spora yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Gençlerimiz spor yapsın diye spor salonu olmayan ilçemiz kalmayacak. Babadağ için düşünülen spor salonu fiziki şartlardan dolayı özel bir proje ile inşa ediliyor. Yüklenici firma ile anlaşmamız 1 Temmuz 2014 teslim olarak belirlendi. İnşallah Babadağ ilçemize ve gençlerimize hayırlı olur.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..