REKLAMI GEÇ

Deniz Atalay annesini son yolculuğuna uğurladı

Deniz Atalay annesini son yolculuğuna uğurladı

Beşiktaş Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkanı Deniz Atalay’ın 87 yaşında İzmir Karşıyaka’daki evinde vefat eden annesi Şevkat Atalay, memleketi Denizli’de toprağa verildi.

/ DENİZLİSPORHABER / 19 Kasım 2013 Salı, 16:17

Deniz Atalay’ın annesine yaptığı son görevde, Beşiktaş camiası kendisini yalnız bırakmadı. Merhumun cenaze törenine, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri Erdal Karaca, Umut Güner, Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Yalçın Kaya Yılmaz, Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizlispor eski kulüp başkanlarından Ali İpek, Beşiktaşlı eski futbolcu ve Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Denizli Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri ile Atalay ailesinin Denizli, İzmir, İstanbul ve Ankara’da yaşayan dost ve yakınları katıldı. Şevkat Atalay’ın naaşı, Denizli Ulu Cami’de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’taki aile kabristanlığına defnedildi.

FEVZİ İÇİN AÇIKLAMA

Cenaze namazı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İnönü Stadı’nın temelinin gelecek haftaya atılacağını müjdeledi. Orman, eski eşine olan nafaka borcunu ödeyemediği için cezaevine giren Fevzi ile profesyonel bir görüşme yaptıklarını söyleyerek,”Hayat profesyonel bir hayat. Genel prensibimiz eski oyuncularımıza sahip çıkmak. Futbol Federasyonu’nun da Fevzi ile ilgileniyormuş. Fevzi ile görüşmemizde profesyonel manada kendisine ne verebileceğimizi izah ettik. Sonuç hayırlısı olsun” dedi.

FERNANDEZ ALDIĞININ KARŞILIĞINI VERSİN

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Portekizli yıldız Fernandez’i taraftarların çok sevdiğini söyleyerek,”Fernandez sezon sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz. Taraftarımız bu fubolcuyu çok seviyor. Kendisiyle sözleşme uzatmak istedik ve en üst seviyeden teklifimizi sunduk. Şu anda gelişme yok. Kendisinin bu sezon için aldığı paranın karşılığını sahada vermesini ve camiayı mutlu etmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..