REKLAMI GEÇ

Denizli Atatürk Stadı yine tel örgülerle donatılacak

Denizli Atatürk Stadı yine tel örgülerle donatılacak

Beşiktaş-Galatasaray maçında yaşanan saha olayları tel örgüleri geri getirdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Ekim 2013 Salı, 15:20

Gençlik ve Spor Bakanlığı valiliklere genelge göndererek kent statlarında tel örgülerin yeniden yapılmasını istedi. Türkiye’de yaklaşık 12 yıl süren bir dönem de bu karar ile sona ermiş oldu. Derbideki olayların ardından İçişleri Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasındaki görüşmeler neticesinde, stadyumlarda güvenliği sağlamaya yönelik çıkan karar Denizli’yi üzdü.

Türkiye’de ilk kez tel örgülerini kaldırarak örnek olan Denizli’de ise İl Güvenlik Kurulu bu sabah gerçekleştirdiği toplantıda konuyu gündemine aldı. Denizli Valiliği’nden Denizlispor Kulübü’ne resmi tebligat yapıldı ve stat içinde tel örgülerin yeniden inşa edilmesi istendi. Denizlispor ilk iç saha maçına kadar tel örgüleri yeniden döşeyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Ali Güven   -  Bağlantı 2 Ekim 2013, 11:36

Yaklaşık 15 senedir tel örgüsüz olmasına rağmen hiçbir olay olmamış Denizli Stadına malum olaylardan ötürü tel örgüsünün geri gelmesi hiç adil bir karar değil.4 büyüklerin stadı dışında tel örgüye ne gerek var.

aadler   -  Bağlantı 1 Ekim 2013, 16:03

Bize hayvan muamelesi yapılıyor kimse gitmesin maça.Tel örgü nedir.20-30 kişinin yaptığı hareketten 15.000 kişi nasıl cezalandırılır.Maç esnasında bir deprem olsa seyirciler nereye kaçacak.Hiç bunları düşündünüz mü?