REKLAMI GEÇ

Denizlili futbol yeteneği Muhammet uluslararası turnuvada parladı

Denizlili futbol yeteneği Muhammet uluslararası turnuvada parladı

Futbol hayatına Denizli’de başlayan, ardından Altınordu’nun altyapısına transfer olan Denizlili 15 yaşındaki Muhammet Zişan Turan, Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen özel uluslar arası turnuvada Milan’a müthiş bir gol attı, turnuvanın dikkat çeken isimlerinden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Şubat 2020 Perşembe, 12:40

Denizli’de futbol oynamaya başlayan ve son iki yıldır Altınordu’nun altyapısında top koşturan 2005 doğumlu genç yetenek Muhammet Zişan Turan uluslar arası turnuvada yıldızını parlatıyor.

Katar’da futbol federasyonu, özel spor televizyonu ve Aspire Akademi tarafından düzenlenen ALKASS kupası 13 Şubat’ta başladı. 24 Şubat’a kadar başkent Doha’da sürecek olan turnuvada Avrupa’nın önemli futbol kulüplerinin 17 yaş altı takımları mücadele ediyor.

Türkiye’yi Altınordu’nun temsil ettiği özel turnuvada Denizlili Muhammet Zişan da dikkatleri üzerine çekiyor.

ALTINORDU’DA DENİZLİLİ MUHAMMED ZİŞAN PARLADI
Turnuvada 2 maça çıkan Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) ilk maçından Katarlı takım Muhammed VI Akademisi’ne karşı 3-0’lık mağlubiyetle ayrılsa da ikinci maçında İtalya’nın ünlü futbol kulübü İnter Milan’a karşı 1-0 galip gelmeyi başardı. Maçta Altınordu’nun tek golünü kaydeden Denizlili Muhammed Zişan Turan’ın attığı gol ise görenleri mest etti.

Denizlili oyuncu Muhammed Zişan Turan, Avrupa’nın en büyük 15 yaş altı futbol turnuvası olan MTU Hallen Cup’ta Altınordu U15 Takımıyla 15 golle krallık tacını takmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..