REKLAMI GEÇ

Denizlispor Başkan Yardımcısı Üstek’e silahlı saldırı

Denizlispor Başkan Yardımcısı Üstek’e silahlı saldırı

Saldırganlar işadamının ayaklarına av tüfeği ile ateş etti…

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Eylül 2013 Cumartesi, 18:06

Acıpayam Yolu üzerindeki Kale Otomotiv’in işletmecisi  olan Denizlispor Başkan Yardımcısı Mustafa Üztek silahlı saldırıya uğradı. Bugün işadamının sahibi olduğu çalışma ofisine gelen kimliği belirsiz saldırganın av tüfeği ile her iki ayağına ateş ederek Üstek’i yaraladığı öğrenildi.

İşyerindeki çalışanlar ve çevredekilerin çağırdığı ambulans ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Üstek’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırıyı gerçekleştiren şahsın aranmasına da hemen başlandı. Denizli Emniyet Müdürlüğü özel bir birim oluşturarak işadamını vuran saldırganların peşine düştü. Olay yerindeki bulgular ve çevredeki güvenlik kameraları hemen inceleme altına alındı. Fakat polisin takibine gerek kalmadan saldırgan kendiliğinden teslim oldu. Saldırganın Sevindik Karakolu’na giderek olayı üstlendiği öğrenildi. 1,70 boylarında bir erkek olduğu öğrenilen saldırganın kimliğine dair bilgi verilmedi.

Diğer yandan saldırı Denizlispor cephesinde de büyük endişe ile karşılandı. Yeşil siyahlı kurmaylar Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplantıda oldukları sırada saldırı haberini aldılar.

Olayı öğrenen Mustafa Üstek’in yakınları ve Denizlispor Yönetim Kurulu üyeleri hemen hastaneye akın etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

salih gök   -  Bağlantı 8 Eylül 2013, 00:12

geçmiş olsun diyor CENABI ALLAHTAN acil şifalar diliyorum
İNŞALLAH yapanlar yaptıranlar cezasız kalmaz huku sistemi ii işler