REKLAMI GEÇ

Denizli’ye 4X4’lük bayram hediyesi

Denizli’ye 4X4’lük bayram hediyesi

Denizlispor’un maçsız geçirdiği haftada Kızılcabölükspor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor rakiplerine 4’er gol atarak Denizli’ye bayramı erken yaşattı.

/ DENİZLİSPORHABER / 13 Ekim 2013 Pazar, 18:31

Tüm Türkiye kurban bayramı hazırlığı yaparken Denizli takımları kente bayram hediyesini aldıkları galibiyetlerle verdi. Denizlispor’un Milli maçlar nedeniyle lige ara verildiği haftayı boş geçirmesi, kentin futbol ziyafetinden faydalanmasını engellemedi.

Geçen hafta evinde Kahramanmaraş Belediyespor’a 3-0 kaybederek hayal kırıklığı yaratan ve taraftarlarını endişelendiren Kızılcabölükspor, Ankara deplasmanında 3 puanı 4 golle alarak kendini affettirdi.

Ankara Adliyesi ile oynanan karşılaşmada baştan sona oyunun hakimi olan sarı kırmızılı takım, rakip fileleri 4’ kez havalandırdı ve aldığı bu galibiyetle sıralamadaki yerini 6. basamağa kadar çıkardı.

Diğer yandan lige kötü bir başlangıç yapan ve önceki hafta Teknik Direktör Ali Yalçın ile göreve devam kararı alan Denizli Büyükşehir Belediyespor da özlediği galibiyeti taraftarına yaşattı. Ligin güçlü ekiplerinden Keçiörengücü’nü ağırlayan kırmızı beyazlı ekip ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmayı 4-1 kazandı. Kırmızı beyazlılar ligdeki ikinci galibiyetini aldı ve sıralamanın en altından 11. Basamağa kadar tırmandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..