REKLAMI GEÇ

Doğan, ödülleri evlerinde teslim etti

Doğan, ödülleri evlerinde teslim etti

Merkezefendi Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak düzenlenen Online Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuva sonucunda dereceye giren sporculara madalyalarını ve ödüllerini Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan teslim etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Mayıs 2020 Cumartesi, 16:45

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak düzenlenen Online Satranç Turnuvası’nda dereceye girenleri evlerinde ziyaret etti.

Online satranç turnuvasının birincisi Emrah Kılıç, ikincisi Kerem Çağırgan ve üçüncüsü Yiğit Sarp Çallıoğlu oldu.

Sporcuların ödüllerini evlerinde teslim eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, dereceye giren sporcuları tebrik etti, kendilerinin ve ailelerinin bayramını kutladı.

Başkan Doğan, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak düzenlediğimiz online satranç turnuvamızın sonucunda dereceye giren sporcularımızı evlerinde ziyaret ederek hem ödüllerini teslim ettik hem de ailelerinin bayramlarını kutladık. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza da teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Yan yana olduğumuz turnuvalarda buluşmak dileğiyle” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..